...

Uzmanım Blog

duyurular, yenilikler, haberler, güncellemeler

Uzmanim.net’in yeni sürümü ile karşınızdayız!

... alattin // 7 yıl önce yazdı

Uzun bir aradan sonra yep yeni özellikleri kullanımınıza sunuyoruz. uzmanim.net'te neler mi yeni? yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Bu sürümde pek çok yenilik var. Bir süredir üzerinde çalıştığımız ve ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirdiğimiz yeni özellikleri nihayet aktif ettik.  Bu özellikler bir süredir test yayınında bizler tarafından test ediliyordu.
Elbette gözümüzden kaçan hatalar olabilir, bunları bize iletişim bölümünden iletirseniz hızlıca düzeltmek için elimizden geleni yapacağımızdan şüpheniz olmasın.

 

Uzmanim.net yeni sürümünde neler var?

Öncelikle sitede eksik olan sosyalleşme ile ilgili yenilikler var.

  • Mesajlaşma
    Artık kişiler arasında mesajlaşma mümkün olacak. Bu mesajlaşma Facebook'taki gibi gerçek zamanlı konuşma şeklinde de yapılabiliyor.

 

  • Canlı Destek kanalları
    Kanallar vasıtası ile grup halinde konuşma mümkün olacak. Dileyen uzman istediği zaman diliminde kanal açarak buradan birden fazla kişi ile konuşup yardım edebilir.

    Örneğin Virüs Temizleme kanalında virüs temizleme ile ilgili canlı destek soru-cevap şeklinde verilebilecek. Bu özellikle bazı zamanlarda artan Facebook virüsü, Fidye virüsü  gibi birden fazla kişiyi etkileyen durumlarda oldukça kullanışlı bir özellik.
    Daha önceden Facebook üzerinden bunu yapmaya çalışıyorduk. Burada bir etiket adı ile kanal adı açıldığında o an o etiketli sayfalarda bulunan kullanıcılara davetiye gitmesi gibi güzel bir durumda var. Örneğin Virüs kanalı açıldığında o an sitede Virüs  etiketli sayfalarda bulunan tüm kullanıcılara Canlı Destek Kanalı açıldığına dair bildirim gider.
    Canlı destek kanalını 2500+ güvenilirliğe sahip her kullanıcı açabilir.
  • Uzmanim Olarak Ekle
    Yine bir sosyalleşme eklentisi olarak kişiler beğendikleri uzmanları uzmanı olarak ekleyebiliyor. Böylelikle kişiler  uzman listeleri oluşturabilecek. Bu ilerleyen zamanlarda farklı özellikler ile entegre edilecek.
  • Blog
    uzmanim.net ile ilgili yenilik ve güncellemeleri buradan yayınlayacağız. İlerleyen zamanlarda belirli güvenirliğe sahip herkes bu bölümde yazı yayınlayabilecek.
  • Çözüm Paylaş
    Biraz kafa karıştıran kendi soruna cevap verme özelliğini çözüm paylaş bölümünden netlik kazandıracağız diye düşünüyorum. Sorunlara bulduğumuz çözümleri yine buradan soru-cevap şeklinde paylaşabileceğiz.
  • Bahsetme
    Artık @temmuz şeklinde kullanıcılardan bahsedildiğinde kişilere bildirim gidiyor. Yorum ve Cevaplarda kişilerden bu şekilde bahsedebilir ve onları bildilendirebilirsiniz.
  • Yeni uzman Profil görünümü
    Uzmanların profillerinde artık uzmanı olduğu kişiler ve uzmanları görüntülenebiliyor.
  • Pek çok performans iyileştirmesi

Bunlar başlıca büyük yenilikler.  Bunlar dışında daha iyi mobil deneyimi ve masaüstü deneyimi için pek çok iyileştirme gerçekleştirdik. Elbette pek çok eksiğimiz var. Bunun da farkındayız. Bunları ilerleyen günlerde parça parça ilave edeceğiz.
 

Sizden ricamız uzmanim.net ile ilgili görüş ve önerilerinizi bize iletişim bölümünden iletmeniz.  Ayrıca olur da bir hata yakalarsanız bunu başkalarına çaktırmadan bize iletişim bölümünden bize bildirirseniz çok memnun oluruz.