...

Uzmanım Blog

duyurular, yenilikler, haberler, güncellemeler

26 Aralık 2016 uzmanim.net güncellemesi

... alattin // 7 yıl önce yazdı

2016'nın bu son güncellemesinde uzmanim.net' yeni özellikler ekledik ve bazı hataları giderdik.

Tüm uzmanim.net topluluğuna merhaba,

2016'nın bitmesine bir kaç gün kala bu seneye ait son güncelleme paketini bu sabah saatlerinde devreye aldık.

Minör değişiklik ve güncellemeleri olabildiğince hızlı devreye almaya çalışırken bir yandan da majör yenilikler üzerinde çalışmaya devam ediyoruz.

Uzmanim.net, artık 1.200.000 kişinin buluştuğu büyük bir topluluk. Topluluğumuz büyüdükçe sorumluluğumuz  daha da artıyor bunu farkındayız. Uzmanim.net’in ilk günlerinden beri ziyaretçilerimize ulaşabilecekleri en doğru, temiz ve güvenilir içeriği sunmaya, sorunlarına anlaşılır bir dilde çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu misyonumuz 2017 yılında da artarak ve gelişerek devam edecek.

2016 son güncellemesinde aşağıdaki yenilik ve değişiklikleri devreye aldık:

  • Sorular, Cevaplar, Çözümler: Uzmanim.net üyeleri artık paylaştıkları tüm soru, cevap ve çözümlere Profil menüsünden ulaşabilecekler.  Bu özelliğin eksikliğini bize bildiren @ebruli’ye çok teşekkürler
    sorular cevaplar çözümler
  • İhlal bildirimi: Uzmanim.net’te yapılan bazı ihlalleri bize iletmenizi kolaylaştıracak olan ihlal bildir özelliği eklendi. Herhangi bir gönderinin uzmanim.net kurallarını ihlal ettiğini düşünüyorsanız gönderi içindeki kullanıcı kartı altındaki ihlal bildir simgesini tıklayarak bize bunu iletebilirsiniz.Bu ihlaller, başka sitelerden kopyala yapıştır bilgi, kullanıcıyı yanlış yönlendiren gönderiler, güvenilirlik kazanmak için yapılan işlemler gibi konularda olabilir.
    ihlal bildir
  • Mesaj bölümü iyileştirmesi: mesaj yüklemedeki yavaşlık sorunu giderildi.
  • Moderatör Araçları: moderatör araçlarına kullanıcı kapatma seçeneği eklendi. Bu ayrıcalığa sahip kullanıcılar kullanıcı kapatma işlemini moderatör araçlarından yapabilecekler. Yine bu araçlar içine yorum silme özelliği eklendi. Tüm kullanıcılara ait yorumlar silinebilecek.

Eğer uzmanim.net ile ilgili istediğiniz yenilik, değişiklik varsa lütfen bunu bize bildirin. 

Bu güncellemede katkısı olan @ebruli, @temmuz, @ismailsarp ve @murat'a tüm uzmanim.net topluluğu adına teşekkür ederiz.