200TL Tablet tavsiyesi 2016

0

HOMETECH T700 QUAD CORE 7 INCH TABLET  internette  basitçe  gezinmek, word sayfasında not yazmak  e-kitap okumak amaçlı kullanmak şartıyla ideal midir? Tavsiyelerinizi rica ediyorum.

 

mat7 mat7 (336)
8 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Uzun vadede sorun yaşamamak adına bütçeyi biraz daha arttırabilirsiniz. Bahsettiğiniz markaların oldukça kalitesiz olduğunu söyleyebilirim. 

    Biraz daha bütçe arttırıp Samsung, ASUS, Levovo gibi kaliteli markaların ürünlerini almanı tavsiye ediyorum. Donanımsal özellik bakımından RAM ve ekran paneli senin için belirleyici etken. Günlük kullanımda çoğu işlemci işini görecektir. 2GB RAM ve yüksek çözünürlüklü bir IPS panele sahip ASUS, Lenovo, Samsung gibi markaların ürünlerini tercih edebilirsin.

    brsozl brsozl (1961)
    8 yıl önce cevaplandı

    • Çok teşekkürler tavsiyeniz için . mat7 8 yıl önce

    0

    Hemen hemen iyi denebilecek tipten bir cihaza benziyor.Ama daha iyileri var mı ? Var.Biraz daha bütçe çıkartılırsa daha iyileri yakalanabilir.Öncelikle android bir cihaz olduğundan belki ilerde ram sıkıntı çıkarabilir. Kullanım alanınız internete girmek dahi olsa.2 GB ramli şöyle bir cihaz var mesela : http://www.hepsiburada.com/hometech-premium-tab7-8gb-7-tablet-p-BD601292

    Hem kamerası hem işletim sistemi hemde diğer özellikleri bakımından gerçekten iyi bir cihaz olan şu modelide inceleyebilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/polypad-i7-intel-sofia-android-3g-r-8gb-7-ips-tablet-p-BD601801-P

    Buda hoş : http://www.hepsiburada.com/piranha-rano-tab-8gb-10-1-tablet-p-BD601064

     

    Bunlar sadece bir kaç örnekti.Hepsiburada yı biraz kurcalarsanız kendinize ait cihazı rahatlıkla bulabilirsiniz.Ama aralarında en beğendiğim bu oldu. 

    http://www.hepsiburada.com/polypad-i7-intel-sofia-android-3g-r-8gb-7-ips-tablet-p-BD601801-P

    Bu arada tercih ederseniz Windows Phone işletim sistemli tabletlerde var.Android e göre daha stabil bir işletim sistemi.

    akif52 akif52 (34)
    8 yıl önce cevaplandı

    • Çok teşekkürler zahmet edip cevap verdiğiniz için . Tavsiyelerinizi değerlendireceğim. Kolay gelsin . :) mat7 8 yıl önce

    0

    Benim de tavsiyem bütçenizi biraz daha arttırın, mümkünse. HOMETECH gibi markalarda sorun yaşama ihtimaliniz yüksek. Biraz da şansınıza bağlı.

    Yeğenlerime HOMETECH marka 2 adet aynı model tablet almıştım. Biri 1 ay sonra bozuldu. Servise gitti 1 ay orda bekledi. Sonra değişim yapıldı.  Diğeri ise sorunsuz 1 senedir çalışıyor. Yani buradan anlayacağınız aynı marka ve model ürün de bile sorun çıkabiliyor.

    brsozl'in dediği markalardan birini tercih edebilirsiniz. 

    hakan hakan (15394)
    8 yıl önce cevaplandı

    • Çok teşekkürler tavsiyeniz için . mat7 8 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol