750 TL bütçe ile alınabilecek en iyi yazıcı tavsiyesi

0

Arkadaşlar merhaba evde kullanmak için uzun yıllar kullanabileceğim bir yazıcı arıyorum. Canon pixma e414 kullandım.Fakat kartuş fiyatları çok uçuk. O yüzden kartuş fiyatı az olan kaliteli bir yazıcı arıyorum . Lazer yazıcılar vs. varmış ama pek anlamam bu işlerden ev için ödev vs . çıktıları almak için önerebileceğiniz max 750 Tl yazıcı tavsiyesi bekliyorum. İyi günler.

ahakan ahakan (100)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

     Canon pixma e414 ev için ideal bir yazıcı. Baştan şunu söyleyeyim ucuz kartuş ya da toner diye bir şey yok. Yazıcı dünyasının pazarlama stratejisi budur. Yazıcıyı ucuza sat asıl vurgunu kartuşdan tonerden yap.

    Benim önerim  Canon pixma e414 duruyorsa kullanmaya devam et. Kartuş konusuna gelince artık dolum kitleri var. Hatta az önce ben de  Canon pixma e414 için  Canon E414/404/484/E474 Yazıcı Uyumlu Kartuş Dolum Seti PG46/C56 siparişi verdim. 4 renk ve dolum kiti için 55TL ödedim. 20 dolum yazıyor.  Yanlış hatırlamıyorsam orijibal kartş alsam siyah için 85TL fiyat vardı.

    Benim stratejim şu: dolum kitleri ile doldurmak ve kullanmak ta ki yazıcı bozulana kadar.  Öteki türlü kartuş lobisinin kurbanı oluyorsun hele benim gibi çok çıktı alıyorsan işin bitiyor.

    Öneri:

    750 TL ile renkli lazer yazıcı bulamazsın.  Önerim Tanklı yazıcı alman.  Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşım gayet memnun.

    Canon Pixma G2400 Fotokopi +Tarayıcı + Mürekkep Püskürtmeli Tanklı Yazıcı alabilirsin.  Tek mürekep şişesi ile 6000 sayfa siyah beyaz, 7000 sayfa renkli baskı alabiliyorsun. Canon Pixma G2400 fiyatı 787 TL

    Canon Pıxma G2400 Orijinal Siyah Yazıcı Mürekkep Kartuş 32 TL 

    hakan hakan (15424)
    4 yıl önce cevaplandı

    • Canon pixma e414ün orijinal kartuşu bitince dışarıda bir bilgisayarcıya 25 tl ye yaptırdım renkli ve siyah çıktı alabiliyordum. Ama açıkçası orijinali kadar çok çıktı alamadım. Ve aldım alalı 2 kere bilgisayarcıya götürdüm.Bana Her seferinde bu dolumla uğraşmanın çok uzun sürdüğünü söylediler .O yüzden değiştirme kararı aldım. Yazın almıştım yazıcıyı. 7-8 ayda orijinali ile birlikte 3 kere bitti. Yani lazer yazıcı almak zarara sokar mı tonerleri canon e414 kadar pahalı değil. Canon dediğiniz gibi siyahı 80 85tl renkli de öyle. ahakan 4 yıl önce
    • @ahakan adaş bir öneri yaptım sana. Lazer yazıcılar pahalı. Tanklı yazıcıları bir incele hakan 4 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol