A monitor program has been found running in your system please unload it from memory and restart

0

Metin2 'de Themida A monitor program has been found running in your system please unload it from memory and restart hatası alıyorum. Metin 2 Themida hatasının çözümü nedir?

cemkara cemkara (4215)
9 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Metin2 oyununda  A monitor program has been found running in your system please unload it from memory and restart hatasının sebebi bellekte aktif olarak çalışan bir antivirüs, sistem bakım yazılımı veya dosya işlemlerini izleyen bir program olabilir. Metin2 Themida hatasının çözümü için yapılması gereken oyunu başlatmadan bu programın devre dışı bırakılmasıdır.

    Metin2 Themida  A monitor program has been found running in your system please unload it from memory and restart  çözüm 1:

    Metin2 A monitor program has been found running in your system please unload it from memory and restart hatasının çözümü için şunları yapın:

    Şu uygulamalardan biri veya bir kaçı varsa kapatın veya kaldırın:

    • IObit Advanced systemcare
    • IObit Advanced SystemCare Ultimate 7
    • IObit Malware Fighter 2 Free
    • Avast antivirüs
    • Avg Antivirüs
    • Eset Nod 32 antivirüs
    • Malwarebytes anti-malware Pro

    Veya yukarıdakiler dışında kalan başka bir antivirüs programı varsa Metin2 Themida  A monitor program has been found running in your system please unload it from memory and restart  hatası alabilirsiniz.

    Genel olarak Metin2 gibi oyunlarda hatalardan kaçınmak için, açık olan tüm programları kapatmakta fayda var.

    Antivirüs programları, firewall yazılımları, bilgisayar açıldığında çalışan ve RAM'e yüklenen programlar oyuna başlamadan önce kapatılmalıdır.

     

    Metin2 Themida  A monitor program has been found running in your system please unload it from memory and restart  çözüm 2:

    Oyunlar yüksek bellek ihtiyacı duyarlar bu sebepten belleğin boşaltılması oyunlardaki kasma gibi sorunlarında önüne geçecektir.

     Metin2 Themida  A monitor program has been found running in your system please unload it from memory and restart hatasının çözümü için yukarıdaki işlemleri yapmanız yeterli olacaktır.

    Bilgisayarınızın açıldığında yüklenen programları devre dışı bırakmak, gereksiz hizmetleri devreden çıkartmak bilgisayar performansınızı olumlu etkiler.

    Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 gibi Windows işletim sistemlerinde başlangıçta pek çok program belleğe yüklenir. Bu programların  çoğu gereksizdir. İşlemciyi yorar, sistem belleğini tüketir. Metin2 gibi oyunlarda kasma yapar.

    Başlangıçta çalışan gereksiz programları nasıl kaldırırım? linkinde bu hizmer ve programları nasıl kaldırmanız gerektiği anlatılmıştır.

    cemkara cemkara (4215)
    9 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol