AMD de Catalyst Control Centerı açınca Digital Flat Panelllerim sekmesi yok !!!

0

Arkadaşlar oyunlarda tam ekran sorunum var. Araştırdım ve sorunun çözümünü buldum. Catalyst Control Centerı açınca Digital Kontrol Panelllerimden problem çözülüyor ancak bende o sekme yok yardımınızı bekliyorum...

lord45 lord45 (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Konuya problemi gösteren veya daha iyi anlaşılmasını sağlayan bir resim (ekran görüntüsü) ilave edersen daha iyi olur, problem daha kolay anlaşılır.

    Eğer problem Catalyst Control Center kaynaklıysa buyazılımı önce sistemden kaldırmalı ve sonra yeniden yükleyerek denemelisin. Eğer problem düzelmezse duruma göre başka çözümler düşünülür.

    Edit:

    Senin için web'de biraz dolaştım ve oyunlarda tam ekran probleminin giderilmesi için şöyle bir anlatıma rastladım: Öncelikle sağ üstte "tercihler"den "gelişmiş görünüm"ü seçiyoruz. solda "masaüstü yönetimi", sonra "masaüstü özellikleri"ne tıklıyoruz 1366x768 seçili ise 1280x768 i seçiyoruz. sonra yine solda "dahili ekranlarım", sonra "özellikler (dahili ekran)" seçip "tam ekran"ı seçiyoruz. uygula diyoruz. "masaüstü özellikleri"ne geri dönüp görüntü boyutunu eski haline çeviriyoruz. (bende 1366x768).

    İşe yarayabilir, denemelisin.

    Catalyst Control Center arabriminde "Digital Flat Panelllerim" düğmesinin görülebilmesi için net framework yazılımları sistemde yüklü olmalıdır. Eğer bu eksiğin varsa.. Bunuda kontrol etmelisin. 

     

     

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Yardımınız için teşekkürler. Oyun içinde monitörden geniş ekran seçeneğinden hallettim. 4:3 teymiş 16:9 a aldım düzeldi sorun.

      lord45 lord45 (1)
      6 yıl önce cevaplandı

      • İyi oyunlar :) temmuz 6 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol