Android telefonumda rehberim silindi

1

Merhabalar,

Dün sitenizde yer alan başlığa yazdım ancak herhangi bir cevap alamadım. o yüzden tekrar başlık açmak zorunda kaldım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Yazdığım konu http://uzmanim.net/soru/rehberden-silinen-numarayi-geri-getirme-android/43097

Konuya yaptığım ve yaşadığım sorun da şu :

Merhabalar,

Söylediğiniz gibi Wondershare Dr.Fone for Android (CPC) programı aldım ve yükledim. Contacts dosyasını açtığımda yalnızca mail adresleri vardı numaralar çıkmadı. Mail attım bekliyorum. Ama açamadığım ya da bilemediğim bir nokta varsa aydınlatırsanız sevinirim. Ne kadar kısa sürede cevaplarsanız o kadar sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

 

Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

nmt1 nmt1 (16)
8 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    1

    Merhaba Configuration,

    Cevap verdiğin için teşekkür ederim. Eklemiş olduğun yazıyı okudum. Ve zaten indirdiğim program da bunlardan birisi. Buraya kadar sorun yok. Ancak işlem bittiğinde sadece galeri ve mail adresleri geri yüklendi. Telefon numaraları gelmedi. Recover yaptıktan sonra açılan dosyalarda da çıkmadı. Bunda ne gibi bir hata olabilir ya da neye dikkat etmeli?

    nmt1 nmt1 (16)
    8 yıl önce cevaplandı

    • Arkadaşlar Tekrar Merhaba, Yaşadığım soruna tam olarak cevap bulamamakla beraber benim gibi rehberi tamamen silinen arkadaşlar için birkaç şey söylemek istiyorum. 1. Bu mesajı okur okumaz, rehberinizi yedekleyin. Sonraki aşamaları okumanıza gerek kalmaz. :) 2. O panikle arama motorunda çıkan her söylenenin arkasından gitmeyin. Uygulamasanızda vakit kaybı. 3. Bu başlık altında yer alan tüm cevaplar doğru kaynaktır. Bizzat deneyimledim. :Söz konusu Wondershare Dr.Fone for Android (CPC) Programını da satın aldım. Ancak rehberim geri gelmedi. Bunun güzel tarafıysa şu, firma güvenilir bir firma. İngilizceniz varsa ve sorununuzu belli bir seviyede dile getirirseniz size sonuna kadar yardımcı oluyorlar. Hatta bana yaptıkları gibi para iadesinde de bulunuyorlar. Teknik ve destek ekipleri sorunu çözmek için uğraştılar hatta beraber denedik ancak başarılı olamadık. Ama programı çalıştırıp başarılı sonuca ulaşanları da okudum. Sözün kısası, kafasında binbir soru işareti olan arkadaşlara, şahsen yaşamış bir kşi olarak doğru yolu aktarmak istedim. Ben bu sonuçlara ulaşmak için çok fazla zaman kaybettim. Siz kaybetmeyin. Herkese kolay gelsin. Hoşçakalın. nmt1 8 yıl önce

    0

    http://www.coolmuster.com/android-sms-contacts-recovery.html                                                                  http://www.recovery-android.com/android-data-recovery.html                                                                         

    Öncelikle yukarıda belirtilen programlardan birisini bilgisayarınıza (PC ve Mac uyumlu) indirin ve kurun. Biz yazımızda Android Data Recovery programını inceledik. Kurma işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayarınızdan programı açın. Bu sırada Android cihazınızı hata ayıklama moduna almalısınız. 

    Program açıldıktan sonra verileri kurtarmak istediğiniz Android cihazınızı USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın. Program otomatik olarak görecektir.

     Gerekli onaylamaları verdikten sonra program cihazınızı detaylı şekilde tarayacak ve silinmiş öğeleri bulacaktır.    

    Kurtarmak istediğiniz verileri seçerek işlemi başlatın./ uzmanim.net configuration

    Silinmiş veriler yukarıda gördüğünüz üzere liste halinde size sunulduğunda, kurtarmak istediğiniz verileri seçerek kurtarma işlemini başlatabilirsiniz.

                                                                

    configuration configuration (3)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol