apollo.rip nedir?

0

apollo.rip  nedir?

apollo.rip'e nasıl kayıt olunur?

murat murat (12492)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    apollo.rip nedir?

    apollo.rip bir BitTorrent tracker'dır. BitTorrent tracker ise Bittorent prokololünü kullanan eşler arasında iletişimi sağlayan özel bir tür sunucudur.

    Torrent sistemi üzerinde kullanıcılar dosyayı bir yandan indirirken, indirdikleri kadarı da eş zamanlı olarak paylaşırlar. Böylelikle dosya tek bir kaynak yerine birden fazla kaynaktan indirilebilir. İndirilecek dosyalar sunucuda değil kullanıcı bilgisayarlarında tutulur.

    Tracker işte hangi dosya kimde hangi orada mevcut bilgisine sahip sunucudur. Bu bilgiyi dosyayı indirmek isteyen kullanıcılar ile paylaşır.

    apollo.rip  işte böyle bir sunucudur.   What.cd adında oldukça popüler bir müzik torrentleri barındıran bir sunucunun kapanması sonucunda artık apollo.rip gibi yeni trackerlar ortaya çıkmaya başladı. Şuanda en hızlı büyüyen müzik torrent tracker'ı apollo.rip'tir. What.cd'nin devamı olarak görülmektedir.

    apollo.rip daha önce xanax.rip adı ile yayına başlamıştı. Daha sonra adlarını apollo.rip olarak değiştirdiler.

    apollo.rip özellikle .flac uzantılı yüksek kalitede müzik dinlemeye olanak sağlayan torrentleri barındırıyor.  Bu sebepten oldukça popüler bir site. apollo.rip gibi sistemler üzerinden edinilen torrentler ile indirilen müziklerin korsan oldukları unutulmamalı.

    apollo.rip'e nasıl kayıt olabilirim? 

    apollo.rip şuan davetiye sistemi ile üyelik alıyor. Yani apollo.rip'e kayıtlı bir kullanıcının size bir davetiye göndermesi gerekiyor.  Üyelik bu davetiye üzerinden gerçekleşiyor.

    murat murat (12492)
    7 yıl önce cevaplandı

    • Faydalı bir paylaşım, teşekkürler @murat hakan 7 yıl önce
    • Davetiye gönderecek bir yardımsever varmı acaba buralarda elicin 7 yıl önce
    • dostum torrent dosya paylaşımıdır lütfen karıştırma ardaq 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol