başlangıç onarma bilgi

0

Bilgisayar her seferinde başlangıç onarma hatası veriyor ve açılması için onarılıyor diyor yaklaşık 2 saat bekliorum ama şu anda aynı hatayı aldım ve 3 saatide geçmesine rağmen disk hataları denetleniyor bu işlem bir saatden fazla sürebilirde bekliorum da bekliorum pc ye recovery atdım ama düzelmedi yardım ederseniz vok sevinirim acer laptop kullanıcısıyım

hcy043 hcy043 (7)
9 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Bilgisayarı kurulum DVD'si ile başlatarak bilgisayarı onar>gelişmiş seçenekler bölümüne girerek oradan -komut isteminide açarak- disk denetlemesi (chkdsk) yap. Veya -diğerlerini yapmakta zorlanıyorsan- otomatik onarımı bu defa kurulum DVD'si ile yeniden dene.

    Eğer kurulum DVD'si yok ise ve başlangıçta güvenli mod'a girebiliyorsan, oradan tamir yollarını dene (chkdsk vs).

    xxx

    Senin disk problemin daha öncede varmış. Yaklaşık bir ay önce konu açmışsın. HDD Regenerator tavsiye etmişiz. Uygulamayı kullanmayı bilmediğini belirterek "HDD Regenerator nasıl kullanılır?" sorusuyla yeni bir konu daha açmışsın. Onuda cevaplamışız; programın kullanımını öğretmişiz.

    Attığın ilgili her iki konudada verilen yardım vasıflı tavsiyelere cevap vermemişsin, problemin akıbeti ile ilgili bir bilgi ihtivalı mesajda yazmamışsın? Aradan bir ay geçiyor ve aynı konuda geçmiş gelişmelerden hiç bahsetmeyerek yeni bir konu açıyorsun; yeniden bir yardım talebinde bulunuyorsun. 

    Senin bu tutumların bana hiçte hoş görünmedi ve bu şekilde problemlerini çözmekte çok başarılı olamazsın. 

    temmuz temmuz (12505)
    9 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol