Bilgisayar da usb takılı iken usb den açılmış dosya, usb çıktıktan sonra bilgisayarda bulabilir miyim. Yada bilgisayarımda açılmış dosya usb çıkmadan

0

Bilgisayar da usb takılı iken usb den açılmış dosya, usb çıktıktan sonra bilgisayarda bulabilir miyim. Yada bilgisayarımda açılmış dosya usb çıkmadan otomatik kaydedilip kopyalanabilir mi  Benden gizli bilgisayarım da açılan usb içindeki dosyanın iöeriğini görmek istiyorum ama usb sahibinden habersiz. 

aysellesya aysellesya (1)
5 ay önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    USB içindeki dosyayı açtıktan sonra dosyanın bir kopyası diske kaydedilmez. USb bellekteki dosya açıldığında RAM belleğe aktarılır. RAM bellek geçici bir saklayıcıdır. Bilgisayar kapandığına yeniden başladığında buradaki bilgiler silinir. Hatta örneğin bir resmi açtığınız resim Windows resim görüntüleme uygulaması ile açıldı diyelim. Resim belleğe alınır. Resmi kapattığınızda bellekten silinir.

    Word, Excel gibi bazı uygulamalara ait dosyalar açıldığında diskte bir kopyası oluşturulur. Fakat bunlarda da program kapatıldığında geçici dosya silinir.

     

    murat murat (12492)
    5 ay önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol