Bilgisayar takılı kaldı

0

Arkadaşlar merhaba hometech ht book 14 b win 10 kullanıyorum Bi 3 sene oldu alalı zaten ilk ay ekran ve klavye bozuldu neyse idare ettim ama farkettim ki ses aygıtı çalışmıyor kursa gittiğim hoca aldı bi kaç uygulama indirdi falan ses aygıtının bütün giriş çıkışlarını sildi ve hata verdi zar zor açtık sıfırlamayı onun dediği gibi yaptık olmadi kendi bildiğim gibi yaptım  ama ekranı hiç kapatmamak gereken bir yerde kapattım yaklaş 40 dk kapalı kaldı o arad % 31 ikinci aşamadaydı eve geldim açtım 64 ama 5 saat oldu hala aynı kendi kendine acilyir sonra sıfırlama ekranını gösteriyor orda kalmak yerine hemen kapanıp tekrar açılıyor hep böyle ne ilerleme var ne gerileme nede bilgisayarı kapatıp normal açamıyorum iptal yok yani klavyemde bozuk yedek klavyede çalışmıyor sıfırlama olduğu için şuan çok yardim ihtiyacım var.((

kullanici451080 kullanici451080 (1)
2 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    1

    Size tavsiyem böyle durumlarda ses sürücüsünü kendiniz elle yüklemeniz.

     

    Hocanız büyük ihtimal ile Driver Booster gibi bir program kullandı ve gerekli gereksiz sürücü güncellemeleri indirdi. Sistem dosyaları karman çorman olduğundan geri kurtarma olasılığınız az.

     

    Üstteki "murat" adlı kullanıcının dediği gibi temizinden bir Windows 10 ISO dosyası ile sıfırlama yapmalısın.

    anonim6766 anonim6766 (11)
    2 yıl önce cevaplandı

      0

      USB belleğe Windows 10 ISO dosyası yazdırmalı ve bilgisayarı bununla açmalısın. Belli ki sıfırlama çalışmıyor. Önerim, Windows 10 ISO kurulum dosyaları içeren bir USB bellek ile bilgisayarı aç ve format atarak yeniden yükleme gerçekleştir.

      murat murat (12492)
      2 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol