Bilgisayarım dondu

0

Dün akşam laptop qtronntle oyun indiriyordu pc masada öylece duruyordu. Ben pc'nin yanına geldiğimde pc donup kalmıştı hiç bir şey işlemiyordu. Bende pcyi düğmesinden kapattım düzeldi  daha sonra eset ile taradım bir şey çıkmadı. Bende hemen olayı virüse bağladım ama pcye bilmediğim yerlerden hiç bir şey indirmiyorum sizce bu olabilecek bir olaymı? Şuan da malwarebytes ile taratıyorum. Bu arada bu olay olurken anlattığım gibi pcyi kullanmıyordum. 

ghostdead11 ghostdead11 (62)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bilgisayar donmasının birçok sebebi olabilir.Bunu bir kere yaşamanız sorun olduğunu göstermez.Eğer birden çok ve belirli işlemlerin ardından donma yaşarsanız bilgisayarınızda sorun var diyebilirsiniz.Bilgisayarların donması her zaman olabiliyor.Bu sorun işletim sisteminde oluşan bir hatadan da olabilir, bilgisayarınızda veri yazılırken harddisk te oluşan bir hatadan da olabilir.Önemli olan bunların sürekliliğinin olmaması.

    Bilgisayarınızda virüs programının olduğunu ve ayrıca malwarebytes ile tarattığınızı söylemişsiniz.Bu da bilgisayarınızın virüs ve zararlı yüzünden donma ihtimalini güçleştiriyor.

    Eğer bir defa oldu ve bittiyse üzerinde düşünülecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      Teşekkürler. Ben sadece bilgisayar kitlendiği için endişelendim okadar. Bu arada eset ile olayın olduğu zaman taratmıştım. Malwarebytes ile şimdi tarıyorum. Ve ben taramaları interneti kapatıp yapıyorum bir fark oluşurmu? 

      ghostdead11 ghostdead11 (62)
      7 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol