Bir youtube videosunun linkini facebookta hangi sayfalar paylaşmış nasıl öğrenebilirim?

0

Belirli tarihler arasında hangi sayfaların paylaştığına bakmam gerek. Twitterda arama kısmına linki yazınca paylaşan herkes çıkıyor da facebook'u çözemedim.

Not: Google aramasında, Link site:facebook.com , yazınca sonuç çıkmıyor.

Ekleme:

Mesela Bu sayfada https://www.youtube.com/watch?v=4ixYeobdKDY linki paylaşılmış. Ama Facebook aramasına bu linki yapıştırıp arattığımda paylaşan sayfanın ve hiçbir sayfanın gönderisi arama sonucunda çıkmıyor.

(Birkaç videoyla denedim.)

 

 

misty misty (556)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    YouTube videosu size aitse, YouTube istatistiklerinden kaç adet paylaşım yapıldığı bilgisi öğrenilebilir.Ancak safya isimleri geçmiyor.

    Bunu facebook.com aramasından yapmalısınız.Herkese açık sayfalarda paylaşıldı ise facebook.com üzerinde videonuzu aradığınızda bulma imkanınız artacaktır.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

    • Kendi videom değil. misty 7 yıl önce
    • Anladım ama bu bilgiye ulaşamazsınız.Dediğim gibi facebook.com üzerinde arama yaparak şansınızı denemeniz gerekir. ismailsarp 7 yıl önce
    • Tabi şöyle bir durum da var.Facebook.com üzerinde bulacağınız videolar youtube.com un değil facebook.com sunucusuna yüklenmiş videolar olacak.Böylelikle sayfaların videoyu paylaştığını tahmin edebilirsiniz. ismailsarp 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol