Cep Telefonu Ne Kadar Şarj Edilmeli?

0

Telefonu şarj ederken %100 olmasına rağmen şarj ışığı yanıyor bir süre sonra sönüyor.ışık sönünce mi fişten çekmeli yoksa 100yazınca mı?

leone1907 leone1907 (18)
3 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    %100 yazdığında artık şarjdan alabilirsin.  Bu batarya tamamen doldu demektir.  Benim telefonumda şarj ışığı hiç sönmüyor mesela.  Şarjın %10 altına indiğinde de şarja takabilirsin.

    alattin alattin (16999)
    3 yıl önce cevaplandı

    • Alattin abi senin telefon 50 bin TL lik telefon normal ışığının sönmemesi. :DD darkcrak 3 yıl önce

    0

    Telefonunu bence %85 den sonra şarjdan çıkar %20 den sonra şarja tak öyle olunca pil daha sağlık lı oluyor ama bu sizin telefonunuz ne isterseniz onu yapabilirsiniz tercih sizindir .Bu arada ışık sönünce fişden çekersen batarya tam doluyor ama ışık sönmeden çekersen de az birşey dolmamış olur ama çıkarıp takınca ışık yine yanacak ,ozaman da Alaattin abi ni dediği olacak yani 100% olunca çıkar bence. 

     

    adils adils (136)
    3 yıl önce cevaplandı

      0

      Ben cihazımın şarjının %10'un altına düşünce şarja takıyorum ve %100 olunca direk çıkartıyorum. Eğer ışığı sönüyorsa telefonunun akıllı şarj özelliği var demektir yani gücü kesiyor telefonun otomatik olarak tabii o özelliğini aktif ettiysen telefonun daha uzun ömürlük olur yani bataryası daha uzun ömürlü olur.

      darkcrak darkcrak (5168)
      3 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol