com.google.android.trichromelibrary nedir?

0

Android telefonda yaklaşık bir saattir com.google.android.trichromelibrary indiriliyor.  Play Store indirme süresi 41 dakika görünüyor. com.google.android.trichromelibrary nedir? com.google.android.trichromelibrary  indirmesi neden bu kadar uzun sürüyor?  Internet bağlantım son derece hızlı (35mpbs) sorun ne olabilir?

Anonim Anonim (156)
3 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    com.google.android.trichromelibrary  Android işletim sisteminde Android System WebView'in bir parçası. Yani bir sistem bileşeni. 

    com.google.android.trichrome library güncellemesi ile ilgili bir bug yani yazılım hatası var. Samsung telefonlarda da sık sık oluyor. com.google.android.trichrome library bileşeni güncellemesi çok uzun sürüyor, iptal edilemiyor.  

    Aslında Adnrois sistem Webview güncellemesi tamamlanıyor ama bildirim ekranında com.google.android.trichrome library güncellemesi indirmeye devam ediyormuş gibi görünüyor. İptal de edilemiyor.

    Eğer sizde de com.google.android.trichrome library indiriliyor ekranında takılıysa çözüm olarak telefonu yeniden başlatın.  Aslında indirme çoktan bitti. Fakat bir hatadan dolayı hala indiriliyormuş gibi görünüyor.

    Google play'e bakarsanız Android Sistem WebView güncellemesi 45 dk önce yapıldı gibi bir bilgi göreceksiniz.

    com.google.android.trichrome library inidirlir ekranda takılı kaldı çözüm:

    Telefonu yeniden başlatın.

    murat murat (12492)
    3 yıl önce cevaplandı

      0

      com.google.android.trichromelibrary takılması bende de oldu bu sabah. Baya ekranda kalıyor. Dediğin gibi Google Play'den kontrol ettiğimde güncelleme tamamlanmış görünüyor. Bu arada Android 10 sürüm var telefonda. Huawei telefon şirket telefonu. Xiaomi'de böyle bir sorun olmadı. Yeniden başlatınca com.google.android.trichromelibrary indiriliyor uyarısı kayboldu.

      hakan hakan (15424)
      3 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol