Decompression failed with error code-12 hatasının çözümü nedir?

0

Pes 2016 kurulumu sırasında  Decompression failed with error code-12 hatası alıyorum. Pes 2016 kurulmuyor.

Pes 2016 kurulumunda Decompression failed with error code-12 hatasının çözümü nedir?

 Şimdiden yardımlar için teşekkür ederim.

efsaneemrahylz efsaneemrahylz (247)
7 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    1

    PES 2016  Decompression failed with error code-12 hatasının çözümü için bir kaç şeyi kontrol etmeniz gerekiyor. Öncelikle @candan'ın belirttiği gibi diskte en az 8GB boş alan var mı kontrol edin. En önemli sebep bu gibi görünüyor.

    Bu hatanın anlamı oyun için gereki olan dosyalar kurulum sırasında genişletilemiyor. Ne demek genişletilemiyor? Anlamı şu: oyun dosyaları indirme sırasında daha hızlı insin,az yer kaplasın diye sıkıştırılır. Kurulum sırasında bu sıkıştırılan dosyalar yeniden genişletilir.

    Decompression failed with error code-12 hatasının çözümü:

    Çözüm 1 : Decompression failed with error code -12 hatasının ilk sebebi diskte yetersiz yer olmasıdır. Diskinizde oyun için yeterli yer var mı kontrol edin.

    Çözüm 2: Decompression failed with error code -12 hatası bazen antivirüs sebepli alınır. Varsa antivirüsü oyunun kurarken geçici olarak kapatın, kurulum bittikten sonra açın.

    Çözüm 3: Decompression failed with error code -12 sıkıştırılmış dosyaların açılması sırasında oluşur. Oyunu bir yerden indirdiyseniz buradan hatalı inmiş olabilir.  Sıkıştırılmış dosyalar açılamıyor çünkü indirme hatası olduğundan dolayı genişletme yapılamıyor. Bu durumda oyunu tekrar indirmeniz gerekir.

    Çözüm 4: Oyunun kurulması sırasında özel bir yetki gerekiyordur. Bunun için oyunu kurarken Setup.exe , install.exe gibi oyun kurulumunu başlatan dosyayı sağ tuşla tıklayın ve Yönetici Olarak çalıştırı seçin. Yönetici olarak oyun kurulumunu yapmak sorunu giderecektir.

    Araştırırken fark ettim Decompression failed with error code -12 hatası sadece PES 2016 için geçerli değil genel bir hataymış.  Başka oyunlarda da Decompression failed with error code -12 hatası alınabiliyormuş. Muhtemelen setup paketini oluşturan uygulamaya ait bir hata. Yukarıdaki çözümlerden biri mutlaka işe yarayacaktır.

    cemkara cemkara (4215)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      PES 2016 kurmak için bilgisayarınızın sistem gereksinimleri yeterli olup olmadığına bakın

      PES 2016 Sistem Gereksinimleri en az bu şekilde olması gerekir

      Minimum Sistem Gereksinimleri

      İşlemci: Core 2 Duo E4300 1.8 GHZ veya Athlon II X2 240
      Ekran Kartı: GeForce 7800 veya Radeon X1300
      RAM: 1GB
      HDD: 8 GB
      İşletim Sistemi: Win Vista 32
      Direct X: DX9

      candan candan (4301)
      7 yıl önce cevaplandı

        0

        1 çözümü var fakat sadece pes için geçerli bu hata ram den yada işletim sisteminden kaynaklı bir hata bendede var aynı hata pes oynamak istiyorsan cpy-pes2017 indir gerkesinimleri aynı sayılır onu deamon tools ile kur deamon tools ile kurman önemli kurarken 1 hata verecek yoksay diyeceksin o hata da kadro ayarlarken sana bilgi verdiği yer siyah oluyor yani oyuna etkisi bile yokancak bu şekilde pes kurabildim bende harddiskini başka pc ye takıp kurmayı dene olurssa ram de sıkıntı vardır olmazsa sıkıntı windowsdadır deneme fırsatım olmadı daha yardımcı olduysam ne mutlu bana

        (SADECE PES İÇİN GEÇERLİDİR)

         

         

        alperen050519 alperen050519 (1)
        4 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol