Deji bataryalar nasıl?

0

Samsung S4 kullanıyorum. Orjinal pili ömrünü doldurdu. Artık yeni bir batarya almak istiyorum. Orjinal almak istemiyorum çünkü çok pahalı. Daha önce orjinal samsung batarya diye netten aldım 5 ayda bozuldu. Muadil, ömrü uzun ve sorun çıkartmayan bir başka batarya var mı?

Bazı alışveriş sitelerinde Deji marka batarya gördüm. Yorumlar iyi fakat emin olamadım. Malum patlayan bataryalar çok moda bu aralar. Başka markalı batarya da göremedim. Hep orjinal yazanlar var ama fiyatları tuhat ve dediğim gibi daha önce bunlardan aldım ama sanırım orjinal değil. hemen bozuldu.

Deji nasıldır, daha önce kullanan alan var mı? Deji batarya alınır mı? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

sedapekmez sedapekmez (624)
9 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    3

    Deji batarya Samsung S3 mini için almıştım. Bana kalırsa orjinal bataryadan çok daha iyi çıktı. Daha önce orjinal ve orjinal olduğunu idda eden bataryalardan kullandım. Bu sefer ya telefonu değiştirecektim ya da başka bir batarya bulacaktım. Nette deji marka bataryayı gördüm. Biraz araştırdım. Sonrada denemeye karar verdim.

    Şuanda deji batarya kullanıyorum. Çok yeni. Bu hafta aldım. Samsung s3 mini için aldığım deji batarya dayanma süresi gün 2 gün 2 saat ve batarya şuanda %15 de.

    Interneti aktif olarak kullanıyorum 3G sürekli açık. Çok yeni o yüzden daha sonraki zamanlarda ne olur bilemiyorum.

    Fakat şuan için beklentimin çok üzerinde çıktı. Deji batarya önerebilirim. Sonrası ne olur bilemiyorum tabi :)

     

    Düzenleme: 18 Mart 2015

    Deji bataryayı aldığımdan itibaren yaklaşık 2 ay geçti. Hâlâ sorunsuz ve düzgün çalışıyor. Daha önce aldığım orjinal olmayan samsung bataryalar ilk ayın sonunda pert oluyordu. Dayanma süresinde bir değişiklik olmadı. Yogun kullanmadığım günlerde 2 gün dayanıyor. Çok yoğun kullanırsam, WhatsApp gibi sürekli ekranı aktif tutacak uygulamaları sürekli kullandığımda 1 tam gün sorunsuz dayanıyor.

    Düzenleme: 20 Temmuz 2015

    Neredeyse 6 ay oldu. Deji batarya sorunsuz çalışmaya devam ediyor.

    Düzenleme: 9 Agustos 2016

    Telefon pert oldu fakat batarya hâlâ sorunsuz çalışıyor. uzmanim.net'te gezinirken kendi cevabımı gördüm tekrardan güncelleyeyim istedim. 1.5 yıldır sorunsuz çalışıyor.

    Düzenleme: 1 Mart 2017

    Telefonu artık emekli edip bir arkadaşıma verdim. Yaklaşık 2 ay önce. Batarya normal çalışmaya devam ediyordu. Benim gözüde Deji batarya iyi bir batarya olarak kalacak.

    cemphp cemphp (651)
    9 yıl önce cevaplandı

    • Az önce bir tane sipariş verdim. Çok teşekkürler. sedapekmez 9 yıl önce

    2

    iPhone 5S bataryam çok kötü performans göstermesinden ötürü yeni batarya arayışına girmiştim.Birçok ürün incelememin ardından Deji batarya aldım.Yorumların çoğu olumluydu.

    Dün gece itibariyle montajını yaptım ve kullanmaya başladım.Bugün 1.gün :)

    Bende @cemphp arkadaşımız gibi belirli zaman dilimlerinde bilgileri paylaşıyor olacağım.

    Kullanıma Başlama: 11 Şubat 2017

    Düzenleme: 1 Mart 2017

    Bataryayı yaklaşık 18 gündür kullanıyorum.Bataryanın performansı bir önceki duruma göre çok farklılık gösterdi.Artık telefonumu 1 gün boyunca 3G aktif şekilde kullanabiliyorum.Ekran açık kalma süresi 5 saat civarlarına yükseldi.(bir öncekine göre 1,1-5 saat artış)

    Batarya da şuanda bir sıkıntım yok çok memnunum.Deji gerçekten güzel iş başarmış.Bakalım ilerleyen zamanlarda durumlar nasıl olacak.

    Düzenleme: 14 Ağustos 2017

    Bataryayı kullanalı 6 ay civarı oldu.Performans olarak bir düşüş gözleyemedim. 1 Mart mesajında yazdıklarım aynen devam ediyor. Ayrıca telefon kapanmadan hâlâ %1 e kadar düşüyor. % sel olarak bir sıkıntı gözlemlemedim.

    Düzenleme: 18 Kasım 2017

    Android telefona geçtiğim için artık kullanmıyorum. Bataryayı toplamda 8.5 ay kadar kullanmış oldum.Bu süre zarfında kullanım olarak olarak 5s için gayet ideal ve güzel süreler aldım.Kullanımda bir azalma oldu mu diye sorarsanız bunu gözle görmek çok zor. Belki batarya ömrüne bağlı azalma %5 -10 civarı azalmış olabilir. ilk başlarda %1 lere kadar düşen telefon çok nadir de olsa %6 gibi rakamlarda kapanabiliyordu. Ama bu her zaman değil nadir gerçekleşiyordu.

    Sonuç olarak bataryadan memnun kaldım. Orjinalini aratmadı ve belki biraz daha üstünde performans vermiş dahi olabilir.Bundan sonra batarya önerisi isteyen herkese gönül rahatlığı ile deji markasını önerebilirim.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

    • @ismailsarp Hayırlı olsun umarım uzun ömürlü olur :) montajı kolaymıydı bide bataryashop'tanmı temin ettin bende SE kullanıcısıyım merak ettim :) blackheaven 7 yıl önce
    • @blackheaven Evet bataryashop, hepsiburada.com mağazasından aldım.Montajı için YouTube den videolarını izledim.Zaten yanında montaj kiti veriyorlar.Açıkçası çok zor değil ama yine uğraştırıyor. ismailsarp 7 yıl önce
    • @ismailsarp ben telefonu emekli ettim. Batarya ile hiç bir sorun yaşamadım. Umarım sen de yaşamazsın. Hayırlı olsun. cemphp 7 yıl önce
    • teşekkürler @cemphp bende arada güncelleme yayınlayarak geri bildirimleri paylaşıyor olacağım. ismailsarp 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol