Doğum günü hediye fikirleri nelerdir?

0

Serin bir ilkbahar sabahının ilk ışıklarında, beyaz örtünün çatıları kapladığı akşam ayazında, ağır ağır gelen bir fırtınanın dökülen yaprakları savurduğu sırada ya da sıcak yazın tenimize dokunduğu o Ağustos gününde, Gezegenimizde her gün yeni bebekler doğuyor. Bu bebekler yaş alıp büyüdükçe de her gün doğum günleri sevgiyle anılıyor.

sponsorluicerik sponsorluicerik (82)
4 ay önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

     Kulağa mucize gibi gelen doğum kadar güzel bir olaya böylesine anlam yükleyip önemli hale getirmek de gayet doğal olsa gerek. İnsan doğduğu o günden itibaren her yıl aynı vakitte sevdikleri tarafından hediyelerle değer görür. Çoğu toplumda kültür haline gelen doğum günü kutlamaları, sevdiklerimizi mutlu etmek için güzel bir fırsat oldu. Doğduğu andan şimdiye dek yaşadığı deneyimlerle yolunu çizen sevdiğinize, bodo’dan alınabilecek doğum günü hediyesi elbette benzersiz deneyim sürprizleri! Ekip tarafından test edilip hazırlanan çarpıcı deneyim görselleri, her yerde kolaylıkla bulamayacağınız bilgilendirici açıklamalar, sıkıcılıktan uzak ve gerçeği kucaklayan deneyim tarzında hediye tasarımları, alışveriş hiç bu kadar keyifli olmamıştı! 

    bodo doğum günü hediye kutusu

    Online ya da mağazada yaptığınız hediye alışverişlerinde, sizi karamsarlığa sürükleyen kararsızlık bodo’da yaşamaktan çekinmeyeceğiniz bir duygu. Çünkü belirlediğiniz bütçe aralığında kararsız kaldığınız beş taneye kadar olabilen deneyimlerin hepsini hediye kutusuna ekleyebilirsiniz. Seçtikleriniz arasından en pahalı olanın ücretini öder, hediyenin hangisi olacağı kararını alıcıya bırakırsınız. Hem kendi fikirleriniz, çabanız, özveriniz yadsınamaz ve karşıdaki insanı memnun edersiniz hem de ona kendisi için tam anlamıyla bir deneyim olacak hediyeyi seçme şansı vermiş olursunuz. Tekstil, aksesuar, züccaciye ya da teknoloji mağazalarından alınan içinde tek fikrinizin paranın miktarı olduğu hediye kartı paketlerinden çok daha nazikçe ve orijinal bir yaklaşım. bodo uzaktaki sevdikleriniz için değerlendirebileceğiniz e-sertifika sunum yönteminde de aynı özveriyi koruyor. Yetişkinler, çocuklar, gençler, yaş almış büyükler çevremizdeki her bir sevdiğimizi bodo sürprizleriyle şaşırtabiliriz. Üstelik uzmanlar tarafından hazırlanan kişiye özel hediyeler kategorilerinden güvenle faydalanıp önerileri takip edebilirsiniz. 

     

    Bayan sevgiliye doğum günü hediye kutusu

    Bu çok özel kutuyu neler ile doldurabileceğinizden bahsedelim! ‘’İki Kişi için Airbus A320 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’: yolcu uçağı kokpitleri ile birebir hazırlanan bu simülasyon merkezi, sizlere nadir bulunabilen heyecan dolu bir uçuş eğitimi verecek. ‘’İki Kişi için Çömlekçi Çarkında Seramik Atölyesi’’: toprağın bedende yarattığı rahatlama hissi, yaratıcılığınızı ortaya koyacağınız eşsiz sanat dalı, bu samimi atölyede sizi bekliyor. Atölyelerden bahsetmişken bu kez nefis kokuları takip edelim, ‘’İtalyan Tatlıları Yapım Dersi’’. Ona yenilenmiş hissedeceği sürprizler yapın; ‘’Avrupa Yakasında Peeling Vücut Bakımı’’, ‘’Hamak Yoga Dersi’’, ‘’Asya Yakasında Anti Stres Masajı’’. bodo, ihtiyaç duyduğumuz konfor, eğlence ve eğitimi deneyim hediyesi konsepti ile bir araya getirdi. Bize düşen ise keşfetmek!

    sponsorluicerik sponsorluicerik (82)
    4 ay önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol