Dowland Yavaşlama Sorunu

-5

Dowland Yavaşlama Sorunu .

Dowland Neden Yavaşladı ?

turansmsk10 turansmsk10 (-78)
7 yıl önce sordu

  • Downland nedir yahu? cemkara 7 yıl önce

Toplam 2 Cevap


-6

Eğer indirmeye çalıştığınız şeyler çok ağır bir şekilde iniyorsa, speedtest.net, en büyük yardımcınız olacak. Orada gerçekleştireceğiniz hız testinde, İnternet Servis Sağlayıcısı’nın değerinin en az %50’sini görmeniz ve ping’in de 100’ milisaniyenin altında olması gerekiyor.

 

Eğer hızlar normal görünüyorsa, arka planda istemsiz olarak bir şey indirip indirmediğinizden emin olun. Torrent programlarınız veya bulut yazılımlarınız genellikle arka planda çalışır ve Torrent’te bıraktığınız dosyalar, diğer kullanıcılara upload ediliyor olabilir.

 

Bu da olmadıysa, ağ donanımınızı kontrol edin. Donanım için sürücü güncellemeleri pek yaygın değildir ama üreticiniz bir güncelleme yaptıysa, indirin. Modem ve Router’ı da yeniden başlatmak, birçok bağlantı sorununa çözüm olabilir. Çoğunda yeniden başlatma düğmesi bulunur ama yoksa da, fişi çekip 1-2 saniye sonra yeniden takmanız yeterli olacaktır. Cihazı uzun süre elektriksiz bırakmanız hâlinde de modem fabrika ayarlarına dönebileceği için, çok da bekletmemenizi öneriyoruz.

turansmsk10 turansmsk10 (-78)
7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol