Dr.Web Anti-virus Android nedir? Dr.Web Anti-virus Android nasıl kullanılır?

0

Dr.Web Anti-virus Android nedir?

Dr.Web Anti-virus Android nasıl kullanılır?

Dr.Web Anti-virus Android ne işe yarar?

Dr.Web Anti-virus Android programını nereden indirebilirim?

Dr.Web Anti-virus Android ile ilgili işinize yarayacak tüm bilgiler aşağıda anlatılmıştır.

brsozl brsozl (1961)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Dr.Web Anti-virus Android nedir?

    Dr.Web Anti-virus Android, Doctor Web tarafından geliştirilen Android reklam virüsü temizlemeAndroid virüs temizleme gibi birçok özelliğe sahip Android cihazınızı her türdeki zararlılara karşı koruyan bir güvenlik yazılımıdır.

    Dr.Web Anti-virus Android kullanarak Android virüs temizlemeAndroid reklam virüsü temizleme gibi birçok virüs temizleme işlemini yapabilirsiniz.

    Dr.Web Anti-virus Android, siz farkında olmadan arkaplana sızmış, genellikle ücretli uygulamaların internetten .apk olarak ücretsiz indirilmesi durumunda .apk uzantılı kurulum dosyasının içerisinde bulunan Android reklam virüsleri gibi birçok Android virüsünün temizlenmesini sağlayan bir güvenlik uygulamasıdır.

    Dünya genelinde Android işletim sistemine sahip cihazların oranı iOS ve Windows Phone gibi rakip işletim sistemlerine göre oldukça fazla. Durum böyle olunca bu kadar yüksek kullanım oranlarına sahip bir işletim sisteminde virüslerde bir hayli fazla olabiliyor.

    Defalarca format atmanıza rağmen gitmeyen, temizlenmeyen reklam virüsleriAndroid cihazınızı yavaşlatan virüsler, cihazınızı kilitleyen Android virüsleri Dr.Web Anti-virus Android uygulaması sayesinde temizlenebiliyor.

    Dr.Web Anti-virus Android temel olarak Android virüs temizleme işlemi için tasarlanmış bir programdır.

    Dr.Web Anti-virus Android ne işe yarar?

    Anti-virus Dr.Web Light ve Dr.Web Security Space olmak üzere iki farklı sürüme sahip olan Dr.Web Anti-virus Android, Android işletim sistemine sahip cihazlarda zararlılara karşı koruma sağlar.

    Android reklam virüsleri temizleme konusunda oldukça başarılı olan Dr.Web Anti-virus Android, kullanışlı ve sade bir arayüze sahip.

    Anti-virus Dr.Web Light sürümü, ücretsiz olarak sadece anti-virus koruması sağlarken, Dr.Web Security Space sürümü anti-virus korumasının yanı sıra Anti-spam, Anti-theft, Cloud URL filter, Security Audit, Firewall gibi korumalar da sağlıyor. Yani Dr.Web Security Space sürümünün programın asıl tam sürümü olduğunu söyleyebiliriz.

    Anti-virus Dr.Web Light sürümü tamamen ücretsiz olan programın, Dr.Web Security Space sürümü ise ilk 14 gün boyunca ücretsiz. 14 günün sonunda Dr.Web Security Space sürümünü kullanmaya devam etmek isterseniz lisans satın almanız gerekiyor.

    Android cihazınızda arkaplanda çok fazla sistem tüketmeden çalışan Dr.Web Anti-virus Android, cihazınızı anlık olarak korur. Herhangi bir virüsün Android cihazınıza zarar vermesi durumunda Dr.Web Anti-virus Android müdahele eder ve zararlıyı kaldırır.

    Eğer sizin de Android cihazınıza reklam virüsü gibi çeşitli virüsler bulaştıysa Dr.Web Anti-virus Android kullanarak Android virüslerini temizleyebilirsiniz.

    Dr.Web Anti-virus Android programını nereden indirebilirim?

    Dr.Web Anti-virus Android indir adresinden Dr.Web Anti-virus Android indirebilirsiniz.

    Dr.Web Anti-virus Android nasıl kullanılır?

    1. Dr.Web Anti-virus Android indir adresinden indirdiğiniz Anti-virus Dr.Web Light uygulamasını çalıştırın.
    2. Karşınıza aşağıdaki menü gelecektir. Bu menüden ilk olarak Şimdi tam sürümü al diyerek Dr.Web Security Space sürümüne geçiş yapabilirsiniz.

      Dr.Web Anti-virus Android - 1
       
    3. SpIDer Guard seçeneğini aktif etmeniz durumunda bildirim panelinde Anti-virus Dr.Web Light uygulamasını görebilirsiniz.

      Dr. Web Anti-virus Android - 2
       
    4. Anti-virus Dr.Web Light ın Tarayıcı özelliği ile Android cihazınızda reklam virüsü veya farklı bir virüs olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Hızlı tarama, Tam tarama ve Özel tarama özelliğine sahip olan Anti-virus Dr.Web Light, taramanın sonunda bulduğu Android virüslerini silecektir.

      Dr. Web Anti-virus Android - 3

       
    5. Güncelleme özelliği ile Anti-virus Dr.Web Light programının veritabanını güncelleyebilir ve güncel virüslere karşı koruma sağlayabilirsiniz.
    6. İstatistikler bölümünde şu ana kadar Anti-virus Dr.Web Light programının taradığı dosyaları ve algıladığı tehditleri görebilirsiniz.

      Dr. Web Anti-virus Android - 4
       
    7. Son olarak Karantina bölümünde Anti-virus Dr.Web Light programının bulduğu tehditleri görüntüleyebilir ve silebilirsiniz.

      Dr. Web Anti-virus Android - 5

    Anti-virus Dr.Web Light tüm bu işlemlerin sonucunda Android cihazınızda bulunan virüsleri silme işlemini başarıyla tamamlayacaktır.

    brsozl brsozl (1961)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol