Driver Pack Solution yükledim, sorun yaşıyorum

0

Driver Pack Solution Diye bir program kurdum yenı harddıskımıde mahfetti Sistem geri yukleme yapdım fakat fark etmedı ne yapmalıyım yukledıgı dırverları sılmek ıcın

dalale dalale (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    1- Aygıt yöneticisinden problemli (veya bütün) sürücülerin sağ tuş menülerinden özellikler arabirimlerine girerek oradan "Sürücüye geri dön" düğmesi vasıtasıyla önceki sürücülere geri dönebilirsin (Bu düğme pasif ise o sürücü güncellenmemiş sürücü demektir ve onun için birşey yapmaya gerek yoktur.

    2- Güncellenmiş sürücüleri -yine Aygıt Sürücüsü'nden- tek tek kaldırarak, bunların doğru ve uyumlu sürümlerini yüklersin. Ama madde 1'de izah ettiğimi yaparsan buna gerek olmaz.

    3- Başka bir sürücü güncelleme programı ile sürücüleri yeniden güncelleme yoluyla düzeltmeyide deneyebilirsin ama prensip olarak bu yollarla sürücüler güncellenmemelidir;güvenilir olmazlar, iyi ve olumlu sonuçlar şansa bağlı gibidir.

    4- Sistem Geri Yükleme uygulamasında daha eski tarihli bir geri alma noktası varsa birde o noktaya geri alma denenir ve aslında bu ilk denenmesi gereken bir çözüm arayışı olmalıdır. Eğer daha eski geri alma noktası yoksa üstte ifade ettiğim diğerleri yapılır.

    temmuz temmuz (12505)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol