E-mail adresimi unuttum. E-mail adresimi nasıl bulabilirim?

0

Küçükken açtığım e-posta adresinin adının bir bölümü var örn:ö---nk-@alanadı bunun gibi ancak kalan yarısın hatırlıyamıyorum ve yıllardır kullanmadığım için şifreyi ve adı hatırlamıyorum ve güvenlik soruları tel noyu falan sallamıştım yani kısaca bu adı bulmanın bir yolu varmı acil yardım bekliyorum teşekkürler

crawladon crawladon (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Email adresini çok uzun zamandır kullanmıyorsanız zaten o adres kapatılmıştır.  Örneğin Gmail hesabını 9 ay kullanmazsanız o hesap silinir. Daha sonra inaktif hesap yönetimi diye bir uygulama çıkardı ama o ayrı bir konu.

    Email adresinin @alanadı yazan bölümünü hatırlamıyorsan işin zor. Hatırlamaya çalışmak ya da daha önce email gönderdiğin kayıt olduğun bir sistem üzerinden email adresini öğrenmeye çalışmayı deneyebilirsin.

    Eğer @hotmail, @gmail gibi alan adını hatırlıyor olsaydın, ilgili web sitelerine girip oradan e-postamı unuttum seçeneği üzerinden ilerlemeyi deneyebilirdin.

    Alan adını hiç hatırlamıyorsan email adresini daha önce işlem yaptığın sitelerden öğrenmeyi deneyebilirsin. Örneğin bir siteye üye olmusundur. O sitenin kullanıcı adını hatırlıyorsundur. Giriş yaparak email bilgine ulaşabilirsin.

    Eğer hesabın aktifse, email hesabını tekrar alman için gereken hiç bir şeyi hatırlamadığın için email adresini yeniden alamazsın.

    Aktif değilse email adresini yeniden kayıt altına almayı deneyebilirsin.

    hakan hakan (15424)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol