err_invalid_response hatasının çözümü nedir?

0

Google Chrome tarayıcısı ile bir web sitesine girmek istediğimde Bu siteye ulaşılamıyor err_invalid_response hatası alıyorum.

Google Chrome err_invalid_response hatasının çözümü nedir?

hakan hakan (15424)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    err_invalid_response hatasının çözümü nedir?

    Google Chrome üzerinde err_invalid_response girilmek istenilen sunucunun cevabı anlaşılamadığında ekrana gelir. Bu ne demek şimdi bunu açıklamaya çalışayım.

    Siz tarayıcı satırına bir web sitesi adresi yazdığınızda (örneğin uzmanim.net) veya internet üzerinde bir linke tıkladığınızda, bu bir web sunucuya sayfa getirme isteği olarak iletilir. Web sunucusu bu isteği alır ve sizin bilgisayarınızın istekde bulunduğu dosyayı gönderir.

    Bazen sizin bilgisayarınız ve girmek istediğiniz web sitesinin sunucusu arasında iletişim sorunu olur. Buna sebep sunucudaki bir sorun veya sizin internet bağlantınızdaki bir sorun olabilir. Bu iletişim sonucunda girmek istediğiniz web sitesinin sunucusunun cevabını Google Chrome tarayıcısı anyalamaz ve karşınıza err_invalid_response hatasını çıkarır.

    err_invalid_response hatasının çözümü için:

    • Girmek istediğiniz web sitesini yenileyin. Site ve err_invalid_response hatası karşınızdayken F5 tuşuna basmak sayfayı yeniler.
    • Tarayıcı verileriniz temizleyin (hata saklı bellekten geliyor olabilir)
    • Modeminizi kapatın ve açın.

    Bu işlemler sorunda normalde err_invalid_response hatası çözülür. Hâlâ çözülmüyorsa bu sunucu taraflı bir hata olabilir. Bu durumda hatayı aldığınız siteyi daha sonra tekrar ziyaret edebilirsiniz.

    hakan hakan (15424)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol