ESET NOD32 Antivirus ve ESET Smart Security arasında ne fark var?

1

Eset Nod32 Antivirüs ile Eset Smart Security arasındaki fark nedir? Karşılaştırılsa hangisi daha iyidir?

abdulbaki abdulbaki (75)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    2

    ESET NOD32 Antivirus ve ESET Smart Security arasındaki farkları aşağıda sıralıyorum:

    Öncelikle ESET NOD32 Antivirus sadece bir antivirüs çözümüdür. Bilgisayarınızı zararlı yazılımlara ve virüslere karşı korur.

    ESET Smart Security, ESET NOD32 antivirüsün sahip olduğu tüm özelliklere sahiptir. Yani bilgisayarınızı virüslere ve zararlılara karşı korur. Bunun yanında ESET Smart Security Firewall  yani güvenlik duvarına sahiptir. Firewall sizi siber saldırılara karşı korur. Örneğin bir şekilde bilgisayarınıza truva atı bulaştı diyelim  ve bilgisayarda bir port açmak istiyor işte bu durumda Firewall devreye girer ve sizi uyarır. Bu port açma girişimini engeller. Basitçe bu şekilde çalışır.

    Ayrıca ESET Smart Security antispam özelliğine sahiptir. Eğer bilgisayarda hotmail, gmail haricinde bir pop3, Imap mail kullanıyorsan gelen istenmeyen postaları engeller.

    Yine ESET Smart Security üzerinde çalınma koruması vardır.  Bilgisayarınız çalınırsa bu yazılımla yerini tespit  edebileceğiniz veriler sağlıyor

    hakan hakan (15409)
    7 yıl önce cevaplandı

    • Eset smart security ile tarama yaptıktan sonra tarama günlüğünü açıyorum ve bazı dosyalara açılırken hata oluştu uyarısı veriyo bu normalmidir abdulbaki 7 yıl önce
    • Normal. o dosyalar kullanımdadır o an. Bazı sistem dosyaları bu uyarıyı verir. hakan 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol