Ev için internet önerisi?

0

Evime internet alacam fakat hangi interneti alacağıma karar veremedim ayrıca fiber kablo'da yok oturduğum mahallede fakat bir sürü internet markası var ve hangisini alacağıma karar veremedim. Hiç bir sorun yaşamayacam müşteri hizmetleriyle , fiyat konusunda zam olmayacak ve beni kandırmaya çalışmasınlar ve müşteri hizmetleri işini bilsinler. Apartmanımızda ADSL kablo var fiber gelir mi bilmiyorum.

Anonim Anonim (156)
4 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Evine eğer internet alacaksan ve fiber desteğin yok ise sakın Vodafone alma bunu söyleyim çünkü ben kullanıyorum Vodafone ve aldığıma pişman oldum ayrıca sana bir kaç tane internet önerecem.

    NOT: Vodafone'yi önermememin sebebi internet hızımı sorgulattığımda 8 mbps gösteriyor fakat başka bir sağlayıcıya sorduğumda yani başka bir markaya 16 mbps diyorlar fakat ben 8 mbps bile göremiyorum bu yüzden vodafone'yi önermem ve tavsiye de etmem fakat şunun altını çizmek istiyorum eğer Vodafone alacaksanız Fiber alt yapınızın olmasını öneriyorum çünkü fiber alt yapınız var ise memnun kala bilirsini ama yok ise memnun kalmazsınız.

    Sana önereceğim internet:

    • Türknet 75,99 TL "Güncel fiyat 85 TL" ve hem iyi internet hem de Taahhüt yok yani istediğin zaman gide bilirsin memnun kalmadıysan ayrıca ek bir ödeme yapmadan.
    • Türk telekom Türkiyenin bütün internet kablolarını Türk telekom döşemiş ve diğer internet sağlayıcıları da Türk telekom'un kablolarından yararlanıyor bu yüzden sizlere önereceğim internet Türk Telekom.
    darkcrak darkcrak (5170)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      ADSL varsa şu durumda benim için tüm firmalar aynı. Tavsiyem hangisi ucuzsa onu al zaten alacağın hız 8 Mbps.

      hydra hydra (3812)
      4 yıl önce cevaplandı

        0

        Türk Telekom'dan şaşma. Özellikle İstanbul dışındaysan. İstanbul içindeysen Superonline, Turk.Net denenebilir. 

        Ama İstanbul dışında başka operatör tercih etme derim. Bir sorun olduğunda çok kötü kalıyorsun. Şahsen denenmiş ve yaşanmış bir durumdur. 

        murat murat (12517)
        4 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol