Facebook’tan Video İndirme

0

Facebook’tan Video İndirme

Facebook’tan video indirme sandığınız kadar zor bir işlem değil. Birkaç dakika sonra bu yazının sonuna geldiğimizde siz de bize hak vereceksiniz. Üstelik bu kezFacebook’tan programsız video indirme yapacağız. Yani Facebook’tan uygulama veya program kullanmadan video indirme gerçekleştireceğiz ve önemli bir altyapı değişikliği olmadığı sürece yıllar boyunca geçerli bir yolla tanışacaksınız. Bildiğiniz gibi Facebook’tan video indirme için birçok uygulama ve program var ancak bir süre sonra işe yaramaz hale geliyorlar. Bizim size anlatacağımız Facebook’tan video indirme yöntemi ise yüzde 100 garantili. En azından şimdilik.

esty esty (-48)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Facebook’tan video indirme adımları çok da uzun değil. Videoyu izlerken sağ tuşa basarak “Show video URL” dediğinizde karşınıza gelen bağlantıyı kopyalayın ve tarayıcınıza yapıştırın.

    3

    Facebook’tan video indirme için yapmamız gereken tek değişiklik, URL’deki yani bağlantıdaki www yerine m yazmak. Üstteki pencereden bakabilirsiniz. Böylece Facebook mobil sürümde ve aynı şekilde başlayacak. Sonrasında tekrar sağ tuşa basarak ve “Video olarak kaydet…” diyerek Facebook’tan video indirme işlemini tamamlayabiliriz.

    esty esty (-48)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol