Fiber kablo nasıl bağlata bilirim? Ne yapmam gerek?

0

Apartmanımızın önünde fiber kablo desteği var ve bizim apartmanda fiber desteği yok. Bunu müşteri hizmetleri ile görüştüğüm zaman size ekip yollayacağız diyorlar fakat hiç kimse gelmiyor ayrıca bazıları da bizi ilgilendirmiyor diyorlar ne yapmam gerekiyor. Apartman yeni ve tam karşımızdaki evde fiber desteği var ve bizim apartmanda yok ne yapmam gerekiyor ayrıca hangi internet sağlayıcısı iyi yani hangi İnternet iyi hem müşteri hizmetleri iyi olcak hem tahattüt olmayacak hem de hızlı olacak.

Anonim Anonim (156)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bu tuhaf bir durum değil çünkü sizin apartman yeni ve o apartmanı yaptıran kişi ADSL olarak bağlatmıştır kabloları çünkü ucuz fakat sen bunu fiber'e dönüştüremezsin müşteri hizmetleri ile.

    Peki nasıl Fiber kablo bağlata bilirim apartmana:

    Bunu sen bağlatamazsın çünkü sen bağlatmaya kalksan paranla baya para tutar fakat apartmanda toplantı yaparsanız ve fiber kablo için imza toplayıp bunu Türk telekom müdürlüğüne götürürseniz biz böyle bir karar aldık apartman sakinlerinden ve Apartmanımıza Fiber internet desteği istiyoruz arz ederim gibi bir cümle kullanırsanız onlar bunu cittiye alırlar ve bunu uygularlar eğer uygun görürseler.

    Peki neden Türk Telekom ben Türk Telekom müşterisi değilim:

    Türkiyenin tüm alt yapısını Türk Telekom döşediği için yani tüm alt yapı onda oluğu için onlara bunu bildirmen gerekiyor ayrıca tüm markalar yani Vodafone ve Türkcell gibi markalar Türk Telekom'un alt yapısını kullanıyorlar.

    Peki hangi internet sağlayıcısı iyi ve daha yüksek verim alırım:

    Bu kişiden kişiye değişir fakat benim önereceğim TürkNet tahattüt yok ve 100 Mbps internet hızı sağlıyor eğer alt yapısı var ise.

    Tahattüt nedir?

    İstediğin zaman çıka bilirsin ve Cayma bedeli ödemezsin

    Cayma bedeli nedir?

    Bir hat veya bir internet sağlayıcısı ile sözleşme yapıyorsunuz ve bunu kullanmaya devam edeceğim ayrıca başka bir markaya geçmeyeceğinize Söz veriyorsunuz eğer bu Sözden çıkarsanız sizden belli bir miktar para isterler yani bu para miktarı da 1000 Tl de olur 600 Tl de ola bilir.

    darkcrak darkcrak (5170)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Apartmana fiber getirilmesi öyle kolay değil. Apartmanca İmza toplayın apartmana fiber gelmesi için TT'ye dilekçe yazıcaksınız. Bu süreç 1 yıl da sürebilir 10 yılda yapacak bişey yok. Tek başınıza olacak iş değil b, imza atan kişi sayısı ne kadar fazla ise o kadar önem verirler size çünkü fiber altyapılar yüksek maliyetli işlerdir.

      hydra hydra (3802)
      4 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol