Güvenli Bağlantı Oluşturuluyor Hatası ?

0

Merhabalar.

Daha düne kadar birşey yoktu,bugün youtube'ye girmek istediğimde bu hatayla karşılaştım (Güvenli Bağlantı Oluşturuluyor)

Ve nette biraz turlarken,bazı birkaç sitedede aynı hatanın olduğunu analizledim.Her sitede bu hatayı almıyorum,ama dediğim gibi youtube ve diğer bazı birkaç sitede bu hatayı alıyorum.Düne kadar samsung smart tv de youtube'yi açıyordum,bugün baktığımda smart tv de'de youtube açılmıyor!

 

Normalde yıllardır bu dns adresini kullanıyordum ve hibir sorun yoktu (208 - 67 - 222 - 22 ve 208 - 67 - 220 - 220) Bugün farklı birkaç dns adresi denedim ama sonuç olumsuz.

 

Özellikle smart tv de youtube benim için çok önemli..Ve dediğim gibi şu anda youtube'ya ne smart tv de nede pc de ulaşamıyor sürekli bu hatayı alıyorum!

 

Bu sorunun sebebi ne olabilir acaba arkadaşlar,nasıl bir çözüm yolu vardır ?

 

 

sleepstalker sleepstalker (7)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bunun sebebi BTK tarafından uygulanan yavaşlatma, dar bogaz uygulaması. Sorun sadece sizde değil. Tüm Türkiye yaşıyor: 23 Aralık 2016 Yoube açılmıyor, Youtube videoları açılmıyor sorunu linkinde yapabileceklerinizi paylaştım.

    Ne zaman bu uygulama sona erer bunu bilmek zor. Ama bir kaç gün daha böyle olabilir.

     

    murat murat (12492)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      Öncelikle cevap için teşekkürler...Lakin benim asıl öğrenmek istediğimi sanırım tam açıklayamadım.Ben p c üzerinde youtube yada diğer tüm sitelere program kullanarak bir şekilde erişebiliyorum..Lakin,samsung smart t vde bugün itibari ile (Youtube'ya) erişemiyorum!

       

      Acaba bunun bir yolu varmıdır ? Smart tv de youtube benim için çok önemli.

      sleepstalker sleepstalker (7)
      7 yıl önce cevaplandı

      • Maalesef bir müddet bekleyeceksiniz gibi görünüyor. Muhtemelen bugün, yarın bu yasak kaldırılır. Google üzerinde VPN for smart tv olarak arama yapınca bir kaç link geldi. Fakat smart tv ile ilgili pek bilgi sahibi değilim. Linkleri bir inceleyin isterseniz. murat 7 yıl önce
      • Anlıyorum..Size cevaplar için teşekkür ederim. Türkiyede interneti kullanılmaz hale getirdiler,en küçük bir olayda hemen interneti yasaklıyorlar. Ne yapacaklar, sanki internet üzerinden atom bombasımı gönderecekler ??? Her ay dünyanın parasını veriyoruz,ek olarak internet hızlandırma paketleri alıyoruz,Türkiyede ülkemizde kullanılan internetin adı internet, internetle alakası yok! Bari tam yasaklasınlar,çinde playstationu yasakladıkları gibi,hiç kullanamayalım daha iyi..Hiç olmazsa ülkemizde internet yok der sineye çekeriz..Ama bu şekilde birşey var olupta, bir türlü rahat kullamadımı insan cinnet geçiriyor! sleepstalker 7 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol