Hangi lisanslı antivirüs programını satın almalıyım?

0

Lisanslı bir virüs koruma programı satın almak istiyorum. Hem internetten gelebilecek zararlı yazılımlardan korusun hem usb vs. gelebilecek virüslerden korusun istiyorum ayrıca bazı virüs programları bazı  virüsleri göremiyor bunun olmasını istemiyorum. kısaca tam koruma sağlayacak birşey olsun istiyorum. tavsiye edebileceğiniz programlar neler?? ve en güvenilir şekilde nasıl edinebilrim? şimdiden teşekkürler.

kubr kubr (1)
9 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    uzmanim.net açıldığı günden beri pek çok senaryoda ve durumda virüsleri temizlemek için ve korunmak için önerdiğimiz yazılımlar var.  Biz bu antivirüs programlarını sürekli farklı senaryolara karşı deniyor ve kullanıyoruz

    Bu antivirüs ve anti-malware yazılımlara buradan ulaşabilirsiniz: uzmanim.net önerilen antivirüs, antimware yazılımları

    Bu uygulamaları yine uzmanim.net market üzerinden satın alarak hem uzmanim.net'e destek olabilirsiniz hem de sorun yaşadığınızda uzmanim.net destek ekibinden ücretsiz destek alabilirsiniz.

    Buraya tıklayarak uzmanim.net market'e ulaşabilirsiniz: uzmanim.net market

    hakan hakan (15424)
    9 yıl önce cevaplandı

      0

      Bende tavsiyede bulunayım eset kullansamda satın alacaksan kaspersky al derim. Çünkü daha fazla donanıma sahip. Özellikle internet bakımından.

      yusufbozar yusufbozar (348)
      9 yıl önce cevaplandı

        0

        Sana farklı bir tavsiyede bulunayım. Ama faydalanabilmek için internet servis sağlayıcının TTNET olması ve Ultranet ADSL (16Mbit'e kadar bağlantı hızlı tarife) veya VDSL2 (fiber internet) hizmeti alınıyor olunması gerekmektedir.Eğer bu şartlara sahipsen değerlendirebilirsin (Veya bu şartlara sahip başka arkadaşlar değerlendirebilir).

         Dünyaca tanınmış olan ve güvenilir antivirüs programları içerisinde yer alan McAfee Antivirus Plus esasen ücretli bir program olmakla beraber,TTNET tarafından yukarıdaki şartları taşıyan müşterilerine ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.

        Ben Windows 7'li bir bilgisayarımda senelerden beri memnuniyetle kullanmaktayım.

        TTNET Güvenlik McAfee Antivirus Plus (1 Lisans) için;  www.ttnet.com.tr'den Tek Şifre ile giriş yaptıktan sonra Virüs Koruma sayfasında HEMEN İNDİR sekmesine tıklanır. Açılan sayfada kurulum yazılımı download edillir ve ücretsiz olarak lisans etkinleştirilir.

        Eğer bu programı bedava temin etme şartlarına sahip olunmuyorsa veya sahip olunduğu halde birden fazla lisans gerekiyorsa, her bir lisans için TTNET'e her ay 2.99 TL ödenerek yine TTNET Güvenlik McAfee Antivirus Plus'a (kullanım hakkına/lisansa) sahip olunabilmektedir. Bu durumda yine Virüs Koruma sayfasından ama bu defa HEMEN SATIN AL düğmesinin tıklanması gerekmektedir.

        temmuz temmuz (12505)
        9 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol