Instagram durduruldu hatası nasıl çözülür?

0

Android cihazım da instagram hesabıma giriş yaptığımda sayfayı yenilemeden instagram durduruldu hatası alıyorum üstelik başka cihazlarla giriş yaptığımda da alıyorum aynı hatayı ama başka bir hesabı kendi cihazında açtığımda sıkıntısız çalışıyor 

ali4025li ali4025li (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Bu sıralar bu hata ile çokkez karşılaşılaşılıyor.Pek çok kişi gerek uzmanim.net üzerinde gerekse başka platformlar üzerinden bu hatayı aldıklarını belirtiyorlar.Hata iPhone tarafında yaşanmıyor.Android tarafında ise kullanıcılar bazı hesaplarda hata almazken bazı hesaplarda hata alabiliyorlar.

    Sorun tam olarak şu sebeple meydana çıkıyor şimdilik diyemiyoruz.Ancak genel olarak sunulan çözümlerin kimi kullanıcılarda işe yararken kimilerinde ise işe yaramayabiliyor.

    Instagram da bu durumu duyup yakın zamanda uygulaması üzerinde optimize çalışmalarına gidebilir.

    Şuana kadar gösterilen çözüm yolları şu şekilde;

    1. Buradaki konuya gidin ve anlatınları uygulayın.
    2. Telefonunuza eski bir instagram versiyonunu yükleyin.Bunu çeşitli güvenilir sitelerden yüklemelisiniz.Sürüm eski olacağından uygulamayı .apk dosyası ile kuracaksınız.Ancak dikkat edilmesi gereken nokta güvenilir sitelerden indirmeniz olacak.
    3. Instagram hesabınızı iPhone ile açarak Ayarlar bölümüne gelerek Arama geçmişini temizleyin.
    4. Telefonunuzun Ayarlar-->Hakkında kısmında iken Derleme yazısına 8-9 kez basın ve geliştirici özelliğini aktif edin.Artık telefonunuzun Ayarlar kısmında Geliştirici Seçeneklerinin açılması gerekiyor.Geliştirici seçeneklerine girin ve Speed up Your GPU (GPU hızlandır) seçeneğini kapatın.
    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol