Instagram hatası "durduruldu" hesabıma girerken hata alıyorum

0

s6 edge kullanmaktayım . bugun ınsgramda hata olustu.hata ınsgram durduruldu die acıyorum 5 sn sonra hata verıp cıkıyor.yaptgım işlemler :

kaldırdım .ön bellegi sildim .geri yukledım .. telefonumu fabrıka ayarlarına donderdım sorun yıne aynı..

arkadasımın cep telefonundan kendı hesabımı açtım aynı hata onun tlındede verdı

kendı telefonumda baska bi hesap actım onda sıkıntı yok ..kullandıgım hesapta sorun var neler yapmalıyım kac yıllık hesabım .. cepten cromdan acıyorum ondada sıkıntı yok lütfern yardım edın.

 

majeste majeste (3)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Anlattığınıza göre sorun telefonunuzda değil Instagram hesabında gibi duruyor.Ancak bu tarz bir sorunun yaşanmaması gerekiyor.

    Şu yöntemleri yapmayı deneyin;

    • Instagram hesabınıza bilgisayarınız üzerinden girin ve ayalar--> izinli uygulamalar kısmına bakın bu kısımda bilginiz dahilinde olan bir uygulamayı kaldırın.
    • Eğer android tarafında bir sorun oluşuyorsa iPhone telefon ile girerek ayarlar bölümüne glerek arama geçmişini temizleyin.
    • Ardından Ayarlar-->Uygulamalar-->Instagram yolu üzerinden Instagram'a ait önbellek ve verileri silin.
    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

    • pc uzerinden girdim ızınlı uygulama yok .butun ne varsa denıyorum cozum yok .anlamadıgım telefonumda dıyer hesabı mı acıyorum onda sorun yok . sorunlu hesabıöı dıyer arkadsımın tlınde denedım ondada hata verdı dedıgınız gıbı birde ıphone le deneyım arama gecmısını temızlım ..on bellegı ıpone de ıken mı sılmem gerek yoksa kendı telımdemi acaba ..cok ılgınc bı olay ya majeste 7 yıl önce
    • Ipone telefinundan girdim sorun vermedi. Temizledim arama kisimlarini duzelmedi majeste 7 yıl önce

    0

     S4 mini  kullanıyorum ''INSTANGRAM DURDURULDU HATASI'' alıyorum başkasının telefonunda hesabıma girince aynı sorun tekrar oluyor ama baskasının hesabını kendı telefonum da girdiğimde sorun olmuyor  sorun hesabımda mı  sorunu bılen varsa bana yazsın ulasssın !!!' ??????????????????????

    kbly kbly (1)
    7 yıl önce cevaplandı

    • Suan hep bu sorun bircok kiside aynen .. ios isletim sistemi kullanan iponeden sorunsuz kullablirsiniz bndede aynen duzelmiyor yardim bekliyoruz en son derleme den cpu ayrini degstrdik yine olmadi ... majeste 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol