İnstagram İBAN 26 karakter hatası

0

Merhabalar, Instagram'de yaşadığım bir sorun var ve canımı sıkmaya başladı. Hiçbir yerde de benim bu sorunu yaşayan bir insan yok. Instagram'da ödeme alma kısmına IBAN'ımı girdikten sonra 26 karakter hatası alıyorum. Oysaki saydığımda 26 karakter çıkıyor. Diğer IBAN'larımı da denedim onlarda da aynı sorun var. Başına TR de yazıyorum ama hata veriyor. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

canerylmz61 canerylmz61 (1)
2 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    IBAN numaran doğru ve başka bankaları da denediysen, sadece şunu dene: instagram uygulama verilerini sil.  Sonra tekrardan IBAN numaranı gir.

    Sorun devam ederse hesabınla ilgili bir sorun olabilir. Bu durumda da instagram desteğe yazman gerekir.  instagram saçma sapan yerlerde alakasız hatalar verebiliyor.

    murat murat (12492)
    2 yıl önce cevaplandı

    • Tam olarak desteğe nereden yazılıyor sorun bildir’e tıklıyorum ekran görüntü ekleyemiyorum buga giriyor açılmıyor ekran.Başka bir yerden yazma imkanım var mı acaba? canerylmz61 2 yıl önce
    • Başka cihaz var mı elinde? Ondan giriş yapıp eklemeyi dener misin? @canerylmz61 murat 2 yıl önce
    • Başka cihazdan da denedim aynı hocam acaba güncelleme hatası olabilir mi? canerylmz61 2 yıl önce
    • @canerylmz61 söz konusu instagram olunca her şey olabilir. Hayatımda bu kadar kötü bir uygulama görmedim hiç bir uygulamada karşıma gelmeyen hatalar bu uygulamada karşıma çıkıyor murat 2 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol