Instagram Profili Gizli Olanları Görme!

0

Instagram üzerinden profilinizi gizlediğiniz zaman, sizi takip etmeyen kişilerin sizlerin paylaşmış olduğu fotoğraf / video gibi gönderilere göremez.Sadece herkese açık olan profil bilgilerinize ve profil fotoğrafınıza erişebilirler. Sizlerde Instagram’da kendinizi daha fazla güvene almak istiyorsanız Instagram’da gizlilik ayarları kısmından profilinizi gizleyebilirsiniz,peki bir kişi sizin gizli olan Instagram’da profili gizli olanları görmek için alternatif yollardan biri fake yani sahte hesap açma yoludur! Aşadakı Anlatılan Yöntemleri izleyerek sende yapabilirsin! 

xnstr xnstr (-25)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    Profili Gizli Olanları Görme

    Sosyal medya ağlarında yani Facebook, WhatsApp, Bip Messenger gibi büyük ağlarda gizlilik her ne kadar önemliyse aynı durum Instagram için de geçerlidir. Instagram’da bir kişi profilini gizlediyse herhangi bir program kullanarak bunu görmeniz mümkün değil. İllaki o hesabı takip etmeniz gerekmektedir, bunun için sahte Instagram hesabı oluşturarak Instagram üzerinden profili gizli olan kişilerin paylaşmış olduğu gönderileri görebilirsiniz.

    Profilini Görmek İstediğim Kişi Erkek Ne Yapmalıyım?

    • Erkekler genel olarak kendisine takip isteği gönderen kızları hemen kabul eder. (İki eli kanda olsa bile, açıp hemen takip isteğini kabul eder.) Bundan dolayı gizli olan profile sahip olan bir erkeği tam noktadan vurmak için sahte bir kız hesabı oluşturarak isteğinizin kabul etmesini sağlayabilirsiniz.
    • Eğer ki, benim takip edeceğim erkek çok zeki diyorsanız kendinizi ticaret yapan bir hesap olarak gösterebilirsiniz. İnternetten indireceğiniz bir kaç ürünü Instagram üzerinden satışıyormuş gibi gösterin ve takip isteği gönderin. Muhtemelen kabul edecektir.
    • Eğer ki bu da işe yaramıyorsa devreye arkadaşlar giriyor. Takip etmek istediğiniz kişinin, okuldan, sokaktan bir kişiye ait geçici süreliğine sahte profilini oluşturarak o kişiye istek gönderin.

    Profili Gizli Olan Kız Profili İçin Alternatif Yollar

    • Bazı kızlar “ooo erkek hemen isteğini kabul edeyim” diyerek erkenden davranmazlar, eğer sevdiği biri varsa bir çok isteği zaten otomatik olarak ret etmiş olur. Eğer takip etmek istediğiniz profil kız profiliyse ve erkek profili açayım hemen isteği kabul eder düşünceniz varsa bundan vazgeçin,bunun için kız profili açarak o kişiyi takip etmeye çalışabilirsiniz.

    Dikkat Edilmesi Gerekenler

    • Sıfır takipçili ve sıfır takip edilen kişiyle karşı tarafa istek göndermeniz durumunda hemen fark edilirsiniz, bunun için aceleci davranmayın ve minimum 50-60 tane takipçinizin olmasına dikkat edin.
    • Profil resminiz ve paylaşmış olduğunuz bütün gönderiler gerçekci olsun.                                                                  Uzmanim.net, Xnstr
    xnstr xnstr (-25)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol