İnternet bağlantısı

0

arkadaşlar bi laptop var elimde buna daha yeni format attım win 7 pro fakat güncellemelerini yapıcam ama internet kablosunu takıyorum görmüyo bağlanmıyor internete kabloyu başka pc de denedim bağlanıyor. Nasıl çözebiliriz bu problemi ?

abdullahb abdullahb (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    laptopun lan driverlarını internet olan bilgisayardan indirip kurarsanız internet bağlantısı sorunsuz çalışacaktır. laptop marka ve model bilgilerine göre nette aratarak driverı bulabilir siniz windows 7 için.

    hikmety hikmety (50)
    8 yıl önce cevaplandı

      0

      Teşekkürler verdiğin bilgi için fakat şöyle bi sorun var. Bütün driver larını internet bağlantısı olmadan yapabilirmiyiz? Lan driver i yükledim fakat bu seferde internet simgesi üzerinde ünlem işareti var internetede girmiyor.

      Laptopun markası: CASPER NİRVANA  

      MODEL : A15FB

      Bu özellikte arattım nette hiç bir sonuç bulamadım yardımcı olursanız sevinirim..

      abdullahb abdullahb (1)
      8 yıl önce cevaplandı

        0

        Caspera ait böyle bir ürün modeli bulunmamaktadır.Komut istemcisini yönetici olarak çalıştırıp aşağıda ki model numarası bulma koduyla modelinizi ve seri numaranızı bulunuz.

        Bilgisayarınızın Modelini Öğrenmek  İçin

        wmic csproduct get name

        Bilgisayarınızın Seri Numarası Öğrenmek İçin

        wmic bios get serialnumber

        Casperın sitesinden Sürücü ve Yazılım Arama kısmından driverlarınızı indirin ve kurun.

         

        yusufbozar yusufbozar (348)
        8 yıl önce cevaplandı

        • Dediğin şeyleri yaptım buldum da fakat casperin sitesine girdiğimde serial number i yazdığımda böyle bu numara bulunamamaktadır diyor bana. Şuan benim tek sorunum şu pc de bütün driverler yüklü gösteriyo ama internet simgesinin üzerinden ünlem işareti gitmiyor dns ip vs girmeme rağmende gitmedi internet erişimide sağlayamıyorum kabloyu farklı pc ye taktığımda çalışıyor hiç bi sorun olmadan ama bu pc ye taktığımda o işaretten kurtulamadım bir türlü GET NAME : CASPER NIRVANA SERİALNUMBER : 12BPE 3086843 abdullahb 8 yıl önce
        • Tıkla bide bunu dene senin sorunun sınırlı erişim hatası https://www.youtube.com/watch?v=IHhJuHC2cPs yusufbozar 8 yıl önce
        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol