iPhone SE Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı

0

iPhone SE Özellikleri

iPhone SE Teknik Özellikleri

iPhone SE Fiyatı

iPhone SE Tasarımı

brsozl brsozl (1961)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    iPhone SE Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı

    Apple, iPhone 5 boyutunda yeni bir iPhone modelini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 5 ve 5S modelindeki gibi 4 inç ekran boyutuna sahip olacak yeni iPhone SE küçük ekran boyutu arayan Apple kullanıcılarına hitap edecek. Peki yeni iPhone SE'nin özellikleri nasıl olacak? iPhone SE tasarımı nasıl olacak? İşte cevabı.

    iPhone SE Özellikleri

    iPhone 6 ve 6 Plus modeli ile 4.7 ve 5.5 inç ekran boyutlarını tercih eden Apple, daha önceki iPhone 5 ve 5S modellerindeki gibi 4 inç ekran boyutuna sahip yeni bir iPhone modeli üzerinde çalışıyor. İlk söylentiler cihazın iPhone 6C ismi ile piyasaya çıkacağı yönündeydi. Fakat son sızdırılan bilgilere ve fotoğraflara göre yeni iPhone modeli SE ismi ile piyasada olacak. 

    iPhone SE'de bulunan "SE" ibaresi expanded yani genişletilmiş bir sürüm olduğu anlamına geliyor. Bugün ise yeni iPhone SE modelinin fotoğrafları sızdırıldı. 

    iPhone SE gücünü iPhone 6s modelinde gördüğümüz Apple A9 işlemciden alıyor. 12 Megapiksel arka kamera, 1GB RAM4K video kayıt ve 1642 mAh batarya özelliklerine sahip olacak iPhone SE, kısaca iPhone 6s işlemcisini kullanan, iPhone 5 boyutunda ve iPhone 6 tasarımına sahip küçük fakat güçlü bir iPhone modeli.

    iPhone SE Diğer Özellikleri

    - Bluetooth 4.2, NFC, 802.11ac
    - Live Photos

    iPhone SE Fotoğrafları

    iPhone 5SE Kutusu

    iPhone 5SE Fotoğrafı

    iPhone 5SE Tasarımı

    Detaylı fotoğraf galerisine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

    iPhone SE tasarımı nasıl olacak? (iPhone SE Fotoğrafları)

    iPhone SE ne zaman çıkacak?

    Yeni 4 inç'lik iPhone SE'nin, Apple'ın her sene düzenlemiş olduğu Mart ayı etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. 21 Mart tarihinde gerçekleşecek olan bu etkinlikte iPhone SE modelinin yanı sıra yeni iPad Pro modeli de sahne alacak. Ek olarak Apple'ın, iPhone SE modelini Eylül ayı etklinliğinde iPhone 7 ile beraber tanıtabileceğini de söyleyelim.

    iPhone SE Fiyatı

    16GB ve 64GB'lık iki sürüm ile piyasada olacak iPhone SE fiyatının 400 ila 500 dolar arasında olması bekleniyor. Ancak bu fiyatlandırmanın kesin ve doğru olduğunu söyleyemeyiz. 21 Mart tarihinde gerçekleşen olan Apple'ın etkinliğinde net bilgilere ulaşabileceğiz.

    brsozl brsozl (1961)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol