iPhone 7 Almanın Tam Zamanı!

0

Dünyada ses getirecek kadar büyük merakla beklenen Apple’ın yeni gözdesi iPhone 7 modeli, birçok yenilikle meraklılarına resmen tanıtılıyor.

esty esty (-48)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Gerek özellikleri gerekse Türkiye satış fiyatlarına dair iddiaların gittikçe arttığı günlerde meraklılar için de geri sayım başladı. Aylardır süre gelen tartışmalar ve ön görülerin artık açıklanacağı Apple’ın amiral gemisi iPhone 7 çıkış tarihi ve detayları öğrenildi.

    iPhone 7 Tanıtım Zamanı

    Apple’ın resmi olarak yaptığı açıklama sonucunda San Fransisco’da yapılacak lansman etkinliğinde, 7 Eylül 2016 tarihinde ve Türkiye saatiyle 20.00’da gerçekleşecek! Bu modelle beraber devrim niteliğinde yenilikler yarattığı söylenen Apple, beklentileri sadece en yükseğe çıkarmayı başardı. Bu nedenle San Fransisco’da gerçekleşecek iPhone 7 tanıtımı tüm dünyaya canlı olarak sunulacak.

    Akıllı telefon meraklıları iPhone 7’nin sahip olduğu sıra dışı tasarımlara resmen görecekleri için büyük bir heyecanla beklerken, bu heyecanın hiç de yersiz olmadığını kolayca anlamak mümkün. İşte yarın tanıtımı yapılacak ve tasarımı ve özellikleriyle büyük ses getireceği tahmin edilen iPhone 7’nin özellikleri!

    iphone 7 plus

    iPhone 7 Özellikleri

    Apple yeni modeliyle alışılmış standartlardaki telefon tasarımlarının aksine, iPhone 7’de bambaşka özelliklerin göze çarpacağını duyurmuştu. iPhone 7’de jak girişi olmayacak ve şu anki modellerde şarj girişi olarak kullanılan lightning girişinin kulaklık girişi olarak kullanılacak. Ayrıca kulaklık girişi olmayacağı ve bu nedenle son derece fonksiyonel bir bluetooth kulaklıkla sunulması bekleniyor. Apple kulaklık alanında Beats ile anlaşmaya vardıklarını duyurarak aslında kullanıcılarını büyük bir heyecan kaplamasını sağladı! iPhone 7’nin bu yeniliğe sahip olacağı düşünülüyor.

    Daha sadece tanıtım etkinliği ile bile gündeme bomba gibi düşmeyi başaran modelde, önceki modellerindeki gibi 16 ve 32 GB hafıza seçeneklerine sahip bir model olmayacak. Kamera görüntü değerini artırmasına bağlı olarak 64 GB, 128 GB ve 256 GB hafıza seçenekleriyle sunulacağı söyleniyor.

    Yeni seri de, tıpkı iPhone 6 modelindeki gibi iki farklı ekran büyüklüğüyle sunulacak. iPhone 7 4,7 inç veiPhone 7 Plus 5,5 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacak. Büyüklükleri bilinen modellerin çözünürlükleri hakkında henüz bir bilgi vermekse pek mümkün değil. Ancak bu konudaki beklenti de 2K çözünürlük ve 7 Plus için Full HD şeklinde.

    ipphone 7 black

    Yeni modellerin çift çekirdek ya da üç çekirdekli Apple A10 yonga set, 2 GB RAM ve PowerVR 8 serisi grafik birimine sahip olacağı düşünülüyor. iPhone 7 için RAM büyüklüğününse 3 GB olacağı tahmin ediliyor.

    Ön kamerası 5 Megapiksel olacağı bilinen iPhone 7’nin ayrıca 30 FPS hızında 4K çözünürlüklü video özelliklerini destekleyeceği düşünülüyor. iPhone7 ve 7 Plus’ın piyano siyahı ve koyu siyah olmak üzere iki yeni renk seçeneğiyle sunulacağı biliniyor.

    iPhone 7 fiyatı

    Oldukça yüksek hafıza kapasitesine sahip olacağı düşünülen iPhone 7 fiyatı, 64 GB seçeneğiyle 3.750 TL olarak duyurulmuş. Bu iddianın doğru olması halinde 256 GB’lık hafızaya sahip modelin yüksek ihtimalle 5.000 TL’den yüksek fiyat etiketine sahip olacağı tahmin ediliyor.

    esty esty (-48)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol