MAVİ EKRAN!! (BlueScreen) SORUNU !!

0

arkadaşlar bilgisayarımı yenı toplattım . anakart , rem , işlemci , hdd yeni sadece power suppy değişmedi sadece. Sorunum ise mavi ekran ne yaptıysamda mavi ekran sorunundan kurtulamadım. toplattıgım yere götürdüm format atıp gönderdi. sorun yine devam ediyor. dün tekrar format attım kendim. fakat mavi ekran hala devam ediyor. son çare buraya konu acmak istedim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim..

http://i.hizliresim.com/78Jar5.png

http://i.hizliresim.com/rd45o7.png

http://i.hizliresim.com/LoMlWj.png

http://i.hizliresim.com/1nb6lA.png

 

ahmethan0 ahmethan0 (1)
9 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    BlueScreen View (tıkla indir)

    Bundan alacağın resmi gönder, bakalım. 

    Eğer yeni parçalar sağlamsa geriye sadece power supply kalıyor ve mavi ekran bundan kaynaklanıyor olabilir. Birde driver çakışması problemi olabilir ama PC servisten geldi diyorsun. Ayrıca kullandığın priz ve mekanda topraklama olmama hali olabilir ve böylesi hallerdede mavi ekranlarla karşılaşılabilir. Ama tüm bunları toplamayı yaptırdığın servis söylemeli ve gerekeni yapmalıydı.

    Not: Senin kurduğun ve servisin kurduğu işletim sistemlerinin her ikisindede mavi ekran problemi meydana getirdiğini söylüyorsun ama farklı kurulum kaynağı olup olmadığından bahsetmiyorsun. Eğer kaynak (kurulum DVD'si) aynı ise bir defada başka bir kurulum dosyası ile denemelisin. Hatalı/bozuk kurulumlarda buna sebep olabiliyor.

    Page Fault in Nonpaged Area probleminin çözümü:

    http://uzmanim.net/soru/page-fault-in-nonpaged-area-hatasi/1092

     

    temmuz temmuz (12505)
    9 yıl önce cevaplandı

      0

      Farklı 3 dvd' den kendim kurdum Ultimate ,professional ve home. Pc yi toplattıgım yer ise 2 kere kurdu. Ama sorun bir türlü geçmedi

      http://i.hizliresim.com/Qg5y4g.png

       

      http://i.hizliresim.com/XYGlDD.png

      ahmethan0 ahmethan0 (1)
      9 yıl önce cevaplandı

      • Son iki günde çok defa mavi ekran ile karşılaşmışsın ama farklı hata raporları mevcut. En sık ve en son olanı "Page Fault in Nonpaged Area" ile ilgili çözüm linkini önceki mesajımın altına ilave ettim. Kolay gelsin.. temmuz 9 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol