Modem fibernet kaldırır mı

0

Öncelikle merhaba 

Dün internetten tp-link td-w8960n model model aldım modem 300 mbps . Ben ise 24 mbit internet alıyorum.bugün bi arkadasım o modemler üstünde yazdıgından daha az verir iptal et dedi. Ne derece dogrudur tam verim alabilir miyim yoksa iptal mi etmeliyim

 

Simdiden tesekkürler

batudoksen batudoksen (3)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    tp link modem gayet kaliteli bir ürün siz herkesin ne değine bakmayın kulanmanıza bakın diğer modemlerden aşağı kalır yanı yok

     

    candan candan (4301)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      Senin bu modemin VDSL özellikli bir modem değil [VDSL destek demek (Son standartlara göre VDSL 2'dir) fiber özellikli modem demektir]. Satın almış olduğun (veya sipariş verdiğin) modem sadece ADSL özellikli.. Yok VDSL veya fiber modemlere ethernet kablosu yoluyla bağlanabilirmiş falan bunlar hikaye.. Bu modem adsl modemdir ve adsl bağlantılar en fazla 16 Mbit hızı destekler (Fiber bağlantı hızları ise 24 Mbit'ten başlar ve daha yüksek hızlara devam eder.).

      VDSL Modem= Fiber Modem demektir. ADSL Modemlerden farklıdır ve ADSL modemler fiber desteklemez. Ama VDSL/Fiber modemler aynı zamanda ADSL'yide destekler.

      Senin VDSL 2 bir modem alman gerekirdi (hepsiburada.com'da modemler filtrelerinde VDSL'yi işaretleyerek aratacaksın).

      Alt linkteki gibi:

      TP-Link (anlaşılsın diye aynı marka) VDSL modemler (tıkla)

      VDSL Modemler, ADSL modemlerden bir miktar daha fiyatlı olurlar.

      Airties Air 5650 300Mbps Kablosuz ADSL2+ / VDSL Router Modem (tıkla)

      Keşke bütçeni biraz artırabilsende bunu satın alsan.. Süper bir şey.. Senelerden beri hiç kapatmadan (elektrik bağlantısını bile hiç sonlandırmadan) büyük bir memnuniyetle kullanmaktayım. 

      Senin istediklerine ilaveten IPTV destekli (Tivibu aboneliği alacak olursan modem değiştirmene gerek olmadan ve modemdede herhangi bir ayar yapma gereği olmadan otomatik çalışacaktır).

      temmuz temmuz (12505)
      7 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol