Nvidia Ekran Kartı Kurulumu

0

selamun aleyküm hocam arkadaşım masaüstü nvidia ekran kartlı bilgisayarında nvidianın son güncellemesini yüklediğinde bilgisayarın açılışı linkteki gibi oluyor 368.81 sürüme geri yüklediğinde bilgisayar normal açılıyor son iki güncellemesini yüklediğinde bilgisayar linkteki video gibi açılıyor https://www.facebook.com/1907emrahylz/videos/vb.100004832952447/633294800174946/?type=2&theater

efsaneemrahylz efsaneemrahylz (247)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Arkadaşının son güncellemeyi nasıl yaptığını bilemiyorum. Ama sonuç olarak hatalı veya tam uyumu olmayan bir sürücü ile güncelleme yaptığı tahmin edilebilir.

    Arkadaşın o sürücüden geri dönsün (Aygıt Yöneticisi, Nvidia sürücüsü arabirimi özellikleri "Sürücü" sekmesinden, "Sürücüye geri dön" düğmesi ile).

    Sonra Nvidia Sürücüleri Yükle (tıkla) sitesinden "Otomatik cihaz belirleme" düğmesini kullanarak güncel sürücüyü yüklesin. (Sistemde Java uygulamasının yüklü olması lazım. Eğer yoksa hemen oradaki "Java Gerekli" düğmesini tıklayarak onuda yüklesin).

    Sonuç değişmezse (problem devam ederse) birde alttaki yoldan güncellemeyi denesin:

    Windows Update Kataloğu sayfası (tıkla) arama motorundan işletim sistemine uygun güncel sürücünüyü bulsun ve onu yüklesin (İnternet Explorer ile açılır).

    Microsoft Update Kataloğu Microsoft'un resmi sitelerindendir ve bu sayfada yer alan bütün sürücüler bizzat Microsoft tarafından test edilerek tasdikleri yapılmış sürücülerdir; düzgün çalışmaları garantilidir.

    temmuz temmuz (12505)
    7 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol