Oyun indirme siteleri güvenli mi?

-1

Arkadaşlar yeni bir oyun indirme sitesi buldum ben bir kaç oyun uTorrent üzerinden indirdim fakat size de sormak istiyorum, sizce güvenilir mi? uTorrent haricinde başka indirme seçenekleri de var.

Oyun indirme siteleri güvenli mi?

aliaslan aliaslan (-1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 4 Cevap


    0

    Öncelikle Bu Gibi Sitelere Pek Güvenme .

    Herzaman Virüs Taraması Yap.

    Diyeceklerim Bu Kadar .

    Not : Uzmanim.net Korsan Oyunlara Destek Vermemektedir.

    malgibiolan malgibiolan (307)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Oyun siteleri, crackli illegal, kopya dağıtım yapılan siteler güvenli değildir. Her zaman risk vardır. Aynı şey torrent için e geçerli. Torrent üzerinden paylaşılan dosyalarda da virüs olabilir.

      Kimse bu tür sitelerin güvenli olduğunu garanti edemez. Oyun indirme sitelerinden veya torrent üzerinden indirdiğin her dosyada virüs olma olasılığı vardır.

      hakan hakan (15424)
      6 yıl önce cevaplandı

        0

        Güvenlik her oyun sitesinden sitesine değişiklik gösterebilir Tabi ki güvenilir oyun siteleri var ama tamamen güvenilir olduğunu anlamak için orjinal oyunla cracklisinin yazılımlarını birebir karşılaştırmak gerekir İçine senin görmediğin bilgisayarın arkaplanın da çalışan bir casus yazılım atabilirler neden böyle bişey yapsınlar ki ? diye düşünmüş olabilirsin ama kar amaçlı yapanlar,kötü amaçlı yapanlar vs. olabilir örneğin indirdiğin oyunun içine bir program yazıp o programla kendi sitelerine girmeni o sitenin hitinin artması için yapabilirler eskiden cs 1.6 gibi oyunları indirdirince oyunu açınca tarayıcı üzerinden biz istemeden oyunu crackliyenlerin site facebook hesapları kendiliğinden açılıyordu şimdiki cracklerdede bu tarz bir şeyi sen görmeden bilgisayarının arkaplanında yapıyor olabilirler yani anlıyacağın güvenilir değiller sen oyunu indirip kurdun virüs de bulaşmadı ama sen farkında bile değilken senin hesaplarını denetleyen bir yazılım bile kurulmuş olabilir 

        umuttt umuttt (207)
        6 yıl önce cevaplandı

          0

          resmi siteler güvenli illegal korsan sitelerin bir garantisi yok.

          vhmproject vhmproject (1)
          6 yıl önce cevaplandı

            üyelik gerektirir

            Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

            Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
            uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol