Panda Cloud Cleaner nedir? Panda Cloud Cleaner nasıl kullanılır?

0

Panda Cloud Cleaner nedir? Panda Cloud Cleaner nasıl kullanılır?

Panda Cloud Cleaner, malware yani bir tür istenmeyen yazılım temizleme aracıdır. Panda Cloud Cleaner, malware olarak adlandırılan virüs, trojan, rootkit, adware, pup gibi yazılımlara karşı en etkili araçlardan birisidir.

Bilgisayarınıza bulaşmış olan  istenmeyen yazılımları, bunlar bilgisayarınızı yavaşlatır, istenmeyen internet pencereleri açar, size arkadaşlık sisteleri veya reklam gösterir, Panda Cloud Cleaner ile kolayca kaldırabilirsiniz.

Panda Cloud Cleaner programı ücretsizdir. Panda Cloud Cleaner'ın diğer malware temizleyici araçlardan en büyük farkı kullandığı bulut teknolojisi sayesinde malware olarak adlandırılan virüs, trojan, rootkit, adware, pup gibi yazılımları çevrimiçi olarak taraması ve temizlemesidir.

utkubayat utkubayat (885)
9 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Panda Cloud Cleaner nedir?

    Panda Cloud Cleaner, virüs, trojan, solucan, gibi malware denen zararlı, istenmeyen yazılımlara karşı kullanılan güçlü bir temizleme aracıdır.

    Panda Cloud Cleaner ücretsizdir. Kullandığı bulut teknolojisi sayesinde diğer malware temizleme programlarından farklılık gösterir. Panda Cloud Cleaner sürümünün gerçek zamanlı koruması yoktur. Yani programı açık bırakmanızın bir faydası yoktur. Böylelikle başka bir antivirüs programı ile birlikte kullanılmasında bir sakınca yoktur. Yani bilgisayarınızda bir antivirüs yazılımı yüklüyse, çekinmeden bununla birlikte Panda Cloud Cleaner yükleyebilirsiniz.

    Panda Cloud Cleaner Nasıl Kullanılır?

     

    Panda Cloud Cleaner ücretsiz yazılımını buradan indirebilirsiniz.

    İndirme işlemi bittiğinde kurulumu yapın. Kurulum aşaması oldukça kolaydır. İleri-İleri-Bitir şeklinde bir kurulum söz konusudur. 

    1. Masaüstüne gelen Panda Cloud Cleaner ikonunu tıklayın.
    2. Accept and Scan butonuna tıklayın. Bu işlem tarama işlemini başlatacak ve tüm bilgisayarınız taranacaktır.
    3. Tarama işlemi biraz vakit alabilir. Panda Cloud Cleaner, işlem bittiğinde size kaç adet zararlı yazılm tespit ettiğini belirten bir rapor çıkartacaktır. Clean butonuna tıklayarak tüm zararlıları etkisiz hale getirin.
    4. Bu işlem ile tespit edilen tüm virüs ve diğer zararlı yazlımları etkisiz hale getirecektir.

    Sistem güvenliğiniz ve bilgisayarınızın performanslı çalışması açısından belirli zaman aralıkları ile örneğin, 7 günde 1 bilgisayarınızı Panda Cloud Cleaner veya benzeri yazılımlar ile taramanız önerilir.

    utkubayat utkubayat (885)
    9 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol