parlaklık sorununu sizin dediginiz yoldan yapamadım

0

aygıt yöneticinde dediginiz işlemi yaparken sürücüye geri dön bölümüne tıklanmıyor aygıtı güncelledikten sonra bozulursa önce ki sürüme dönün diyor fakat güncelleştirmeye tıkladıgımda ise son sürüm yüklü diyor ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz ??

 

lazizst61 lazizst61 (1)
9 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Parlaklık sorunu nedir, bizim dediğimiz yol nedir pek belli değil. Eğer konu eski driver'a geri dönmekse ve geri dönmekte problem yaşanıyorsa, önce bu driver'ı tamamen kaldırır, sonra aynı donanımın (herhalde ekran kartı, öyle anlaşılıyor) istediğin versiyon driver'ını yeniden yüklersin olur biter.

    Not: Soru bu şekildede sorulabilir ama ilgili konunun altına yazılırsa.. Fakat yeni bir konu açılma ihtiyacı olursa, başlık ve yöneltilen soru muhtevası daha açıklayıcı olmalıdır. Bu sadece lazizst61 için değil, tüm uzmanım.net uyeleri için bir tavsiyedir. Birbirimizi daha iyi anlayabilmemiz ve daha sağlıklı çözümler üretebilmemiz için..

    temmuz temmuz (12505)
    9 yıl önce cevaplandı

    • peki kaldırdıktan sonra nasıl yükleyecegim acaba ?? lazizst61 9 yıl önce
    • Driver'ın setup'ı varsa yani kurulumlu ise -..ki büyük ihtimalle böyledir- sen setup dosyasını tıklayacaksın ve o kurulacak. Başka birşey yapmana gerek yok. Normal bir program kurar gibi.. Eğer kurulumsuz bir klasör içindeyse driver dosyaları, kurulum sırasında senden ekranda çıkan bir yönerge ile ile driver dosyalarının yerini belirtmen istenecektir. Yönergeyi takip edersin. temmuz 9 yıl önce
    • Kullanıcıların zahmet edip hakkında bölümünü okumaları ve nasıl soru sorulur biraz öğrenmeleri gerekiyor. murat 9 yıl önce
    • sagolun garanti bizi bekler lazizst61 9 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol