Pokemon Go Türkiye'de nasıl yüklenir?

0

Pokemon Go Türkiyede indirilmiyor, nasıl yükleyebilirim?

Pokemon Go Android Platformunda nasıl yüklenir?

Pokemon Go iOS Platormunda nasıl yüklenir?

Pokemon Go Windows Phone üzerinde oynanabilir mi?

Pokemon Go resmi olarak Türkiye'de çıkmadı ancak Türkiye'de oyunu nasıl yüklerim ve oynarım?

Pokemon Go ne zaman Türkiye'de çıkacak?

ismailsarp ismailsarp (6010)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    2

    Pokemon çizgi filmi ilk olarak 1990 larda karşımıza çıkmıştı.1990 larda ve 2000 lerin başında çocuk olan çoğu kişi tarafından efsane olarak anılır.

    Nintendo uzun bir zaman sonra Pokemon severler için büyük bir adım attı ve Pokemon GO oyununu yayınladı.Oyun tüm dünya da oldukça ilgiyle karşılandı.Oyunu şuan için sadece iki ülkede indirilmeye sunuldu.Türkiye'de oyun resmi olarak çıkmadı.Android ve iOS platformlarına oyunu kurmak için kullanıcılar bazı çözümler bulmuş durumda.

    • Android işletim sistemine oyunu kurmak için .apk dosyasını yüklemek,
    • iOS işletim sistemine oyunu kurmak için ise Yeni Zellenda hesabı açıp App Storeden indirmek gerekiyor.

    Oyun şuanda resmi olarak Türkiye'de çıkmadığından yukarıdaki işlemleri yapmak durumundayız.İsteyenler resmi olarak çıkmasını bekleyebilir ve hiç bu işlemlere gerek kalmadan oyunu indirebilirler.

     

    Pokemon Go Türkiye'de ne zaman çıkacak?

    Pokemon Go şuanda sadece iki ülkede indirilmeye sunuldu.İlgi çok fazla olduğundan yakın zamanda tüm dünyada resmi olarak indirilmeye sunulacaktır.

     

    Pokemon Go Hangi Android sürümlerinde çalışıyor?

    Pokemon Go Android 4.4 ve üstü android platformlarında çalışmaktadır.

     

    Pokemon GO nasıl oynanır ?

    Pokemon Go Gerçek dünya ile sanal dünyayı birleştiriyor.Şöyle ki siz oyunda gerçek dünya haritası üzerinde bulunan noktalara gidiyorsunuz ve işaretlenmiş özel noktalarda pokemonları yakalıyorsunuz.Telefonunuzun kamerası üzerinden gerçek dünyada yaptığınız gezintide, eğer o bölgede pokemon varsa kameranız üzerinden bunu görüyorsunuz ve topunuzu fırlatarak pokemonu avlıyorsunuz :)

     

    Pokemon Go Android Platormunda nasıl yüklerim?

    Pokemon Go resmi olarak çıkmadığından Google Play Store üzerinden şuanda indirilememektedir.Bu yüzden Android Platormuna oyunu .apk dosyası ile kuracağız.

    .apk dosyasını aşağıdaki adreslerden indirebilirsiniz.

     

    Pokemon Go Intel işlemcili Android telefonlarda oynamak için aşağıdaki .apk dosyasını indirin.

    • Intel için .apk dosyası --> indir

    Pokemon Go iOS Platormunda nasıl yüklerim?

    Pokemon Go yu iOS platormuna yüklemek için telefonunuzda Yeni Zelenda hesabı açmanız veya ülke değiştirme işlemi yapmanız gerekmekte. 

    Yeni hesap oluşturmak için var olan hesabınızdan çıkış yapınız.Ardından yeni hesap oluştururken ülkenizi Yeni Zellanda, Avustralya ve ABD olarak seçerek yeni hesabınızı oluşturun.Yeni hesabınızla telefonunuza giriş yaptığınızda AppStore üzerinden oyunu indirebilir hale geleceksiniz.Ardından oyunu başlatabilirsiniz.Oyunu başlattığınızda mevcut veya yeni hesap sorusu gelirse yeni hesap diyerek yeni hesabınızı oluşturabilirsiniz.

    iOS platformunda diğer bir yöntem olarak ülke veya bölge değiştirerek oyunu indirebilmeniz.Bunu yapabilmek için telefonu bilgisayara bağlayabilir ve iTunes üzerinden ülkenizi değiştirebilirsiniz.

     

    Pokemon Go Windows Phone üzerinde oynanabilir mi?

    Malesef Pokemon Go sadece Android ve iOS platormlarında oynanabilir durumda.İleride talep olursa Windows Phone platormuna da gelecektir.Ama bunun için kesin bir şey söyleyemeyiz.Windows Phone platformu her zaman ki gibi geri planda kalıyor.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

    • Çok teşekkürler @ismailsarp tam da böyle bir şey arıyordum cemkara 7 yıl önce
    • @hakan buna bir bak dostum cemkara 7 yıl önce
    • harikaymış, sağol @cemkara, @ismailsarp hakan 7 yıl önce
    • Rica ederim @hakan @cemkara hocam.Oyun çok büüyk ilgi görüyor.Ben de bu şekilde yardımcı olmaya çalıştım. ismailsarp 7 yıl önce
    • Yeni konu açmak istemedim burdan bir soru sormak istiyorum. Oyunla ilgili bir problemim var. Ilk baslarda adım sayısı pokemona yaklaştıkça azalıyordu. Ancak birkaç gündür adım sayısı değişmiyor. Yani dibimde bile olsa 3 adım gösteriyor. Bunun bir çözümü varmı acaba? Oyunu sildim yükledim gps ayarlarına baktım değişmedi yinede. Telefonum galaxy s6. Cevap yazarsanız sevinirim. Oyundan soğumaya başladım bu sorundan dolayı :( onurtatli 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol