Portal Sepeti Kesin Çözüm

0

Bildiğiniz gibi portal sepeti en büyük tarayıcı ana sayfası değiştiren virüslerden biridir bundan kurtulmanın yolu ise YAC (Yet Another Cleaner) İsimli Virüs programıdır

NOT: İnternette Bulunan onlarca ''Portal Sepetinden Kurtulma'' İsimli siteler vardır. Ve O Sitelerde bulunan seçenekler ise geçersizdir. Tek Yapmanız Gereken YAC (Yet Another Cleaner) İsimli Programı Kurup Bilgisayarınızı Taramanızdır.

İndirme Linki : http://www.yac.mx/tr/isafe-virus-removal-tool.html
 

immortalturk immortalturk (1)
9 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Paylaşım için teşekkürler fakat siz de pek çok kişinin düştüği yanılgıya düşüyorsunuz. YAC sizdeki portal sepeti sorununu çözmüş olabilir. Fakat herkeste aynı sürüm portal sepeti yok. Farklı sürümler var bu sebepten YAC pek çok kullanıcıda işe yaramaz.

    uzmanim.net vasıtası ile yaklaşık 1000  vaka üzerinde çalıştım. Portalsepeti bazı kişilerde sadece tarayıcı kısayollarına ekleme yöntemi söz konusu iken, bazılarında kayıt defteteri girdileri, çalışan windows servisleri, eklenen Windows grup ilkeleri gibi çok farklı bulaşma ve etkileme yolu var.

    Bu linkteki çözüm:  Portalsepeti tarayıcı korsanı nasıl temizlenir? tüm vakalar için geçerlidir.  Bu yöntemi izleyerek pek çok vakayı temizledim. İşe yaramadığı bilgisayar olmadı.

    Bazı kişiler çözüm neden bu kadar uzun diye soruyor. Çünkü çok farklı şekillerde ortaya çıkabiliyor, sadece kısayollar etkilenmişse YAC elbette yeterli olur. ama kayot defteri ve Chrome, Windows ilke dosyalarına girdi oluşturduysa elinizle yukarıda anlatıldığı gibi temizlemek gerekir.

    Bu durumda kullanıcılar hiç bir şey bilmiyorlarsa Portal sepeti kesin çözüm için YAC gibi programlar ile tarama gerçekleştirmeli, işe yaramıyorsa çözümde anlatılan adımları teker teker kontrol etmelidirler.

    hakan hakan (15424)
    9 yıl önce cevaplandı

      0

      Ona Bakarsanız Sizin Söylediğiniz yöntemlerde benim sistemimde geçerli olmadı hakan bey !

      immortalturk immortalturk (1)
      9 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol