Samsung ace j1 hafıza kartını indirilen yer yapma

0

Merhaba arkadaşlar benim samsung ace j1 markalı android 4.4.4 sistemli telefonum var telefonun kendi hafızası 2 gb ve ayriyetten 8 gb Hafıza Kartı aldım ama kullanamıyorum her hangi bir şey indirdigimde telefonun kendi hafızasına gidiyor indirdigim herhangi bir şeyleri nasıl direk hafıza kartına ayarlayabilirim play storeden cm-browser adlı uygulama indirdim videoda anlatilanlari yaptım bir kaç şey indirdim yine telefonun kendi hafızasına indi yardımlarınızı bekliyorum

efsaneemrahylz efsaneemrahylz (247)
7 yıl önce sordu

Toplam 1 Cevap


0

Malesef Android telefonlarda küçük boyutlu hafızalarda bu tarz sorunlar çokça karşılaşılıyor.Genelde çoğu insan sorunu çözemiyor ve bu sorun hayli sıkıcı bir halde.

Sorunun çözümü için yapılabilecek bazı şeyler mevcut.

  1. İlk olarak cihazınınızda Ayarlar-->Diger ayarlar-->Yakindaki Cihazlar-->İndirme yeri-->Sd kart diyerek indirilen yeri değiştirmeyi deneyin.Bu her telefonda olmayabilir, deneyin.
  2. Cihazda Kamera uygulamasına girin ve Kayıt Yerini ayarlar menüsünü kullanakara SD Kart olarak belirleyin.
  3. Ayarlar-> Uygulamalar bölümüne gelerek büyük boyutlu uygulamaları bulun ve SD Kart'a taşı diyerek telefonda alan oluşturmayı deneyin.Bunu SD Kart'a taşı özelliği olan tüm uygulamalar için kullanabilirsiniz.

 

Bunların dışında bazı uygulamalar ile verilerin SD Kart'a aktarımı ve bundan sonra yükleneceklerin SD Kart'a yüklenmesini sağlayabilecek türden yazılımlar var.Bu tarz uygulamalar genelde ROOT yetkisi isterler.Eğer yukarıdakilerin hiçbiri işinize yaramazsa bu tarz bir yola başvurmalısınız.Bu yol ile yapmaya çalışırsanız ilk olarak telefonunuza ROOT atmalı ve ardından ilgili programları indirerek kayıt yerini değiştirmelisiniz.

Telefonunuzu ROOT atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

ROOT ardından apps2sd uygulamasını kullanarak kayıt yerini SD Kart olarak ayarlayın.

ismailsarp ismailsarp (6010)
7 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol