Samsung Galaxy Ace 2 Reset Sorunu

0

İyi günler. Bugün telefonum kendi kendine açılıp kapanmaya ve uygulamalarda hata raporu vermeye başlayınca format atmayı denedim. Ayarlar>fabrika ayarlarına geri dön yaparak formatladım ama hiçbir dosya silinmedi. Bunun üzerine hard reset yapmayı denedim. Güç tuşu + orta tuş + ses yükseltme tuşlarına aynı anda basarak recovery ekranına girdim. Ama android simgesinin içinde uyarı levhası gibi bir simge vardı. Umursamayarak orta tuşa bastım sonra da gelen yazılardan Wipe Data/Factory Reset’i seçtim. Açılan ekranda da  yes delete all user data'e bastım. Sonra da tekrar açılan ekranda reboot system now’ı seçtim ve format atılmasını bekledim. Telefon yeniden açıldıgında değişen bir şey yoktu. Hiçbir şey silinmemişti. Birkaç kez daha format attım ama sonuç değişmedi. Bu durumda ne yapmam lazım?

chopin1016 chopin1016 (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Malesef samsung telefonların en büyük sorunlarından bir tanesidir bu çözümü var tabi fakat telefonun 3g ayarlarını 2g'ye düşürmen gerekiyor.

    Bu işlemi yapmak için şu adımları izleyin.

    Menü / Ayarlar / Kablosuz ve Ağlar / Mobil Ağlar yolunu izleyin ve buradan Sadece 2G ağlarını kullanın sekmesini işaretleyin.

    Bu yaptığınız işlem hem pili daha tasarruflu kullanmanızı sağlayacak , hem de telefonun açılma kapanma sorununu ortadan kaldıracaktır.

    cool cool (38)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol