SQL Server 2016 Evolution Edition oops... hatası

3

SQL Server 2016 Evolution Edition 180 günlük denemesini kurarken;

---------

Network issues have prevented the download of the SQL installer file "https://download.microsoft.com/download/E/1/2/E12B3655-D817-49BA-B934-CEB9DAC0BAF3/SQLServer2016-x64-ENU.box". Please try again later.

Hatanın Resmi=

SQL Server 2016 oopss hatsı

Resmin Linki:http:http://hizliresim.com/aXMBWd

--------

Bu hatayı veriyor  nedenin bir türlü anlayamadım 3 kere tekrar denedim 2'sinde Basic elementleri kurdum 1 custom elementlerni kurdum ama her türlü %68'e geldiğimde bu hatayı veriyor.

Hatanın Çözümünü bilen varsa yardım ederse sevinirim.

Veya ücretsiz bir veri tabanı uygulaması bilen varsa önere bilir ama Microsoft Visual Studio 2015 Asp.Net ile uyumlu olsa güzel olur.

@alattin  Abi eğer sorun olmazsa bu soru cevap sistemini nasıl kurdun banda öğretirmisin çünkü her konuyu Microsoft Visual Studio dan yazmak çok zor olacak bu sitem çok hoşuma gitti aynısını konu yazmakda kullanmak istiyorum ama sana sorun olmayacaksa anlat veya nasıl yapıldığını yapan bir site önerirsen sevinirim.

Şimdiden Teşekkür eder Hayırlı günler dilerim.

kutlugalp kutlugalp (136)
7 yıl önce sordu

  • Keşke herkes soruları böyle detaylı ve anlaşılır girse. alattin 7 yıl önce
  • Bende sizin sayenizde öğrendim abi inşallah bir gün herkes öğrenir. kutlugalp 7 yıl önce

Toplam 2 Cevap


1

Aldığın hatanın sebebi, internet bağlantında veya microsoft sunucusunda hata oluşması. Bir şekilde indirme işlemi başarısız olmuş. Senin internetindeki kesilmeler veya indirme sunucusundaki o an yaşanan sorunlardan dolayı SQLServer2016-x64-ENU.box dosyası indirilememiş.

Muhtemelen şuanda denersen sorun olmayacaktır.

Eğer evde kullanacaksan ve projelerinde, küçük denemelerde kullanacaksan sana  EXPRESS sürümünü öneririm.

Microsoft® SQL Server® 2016 Express sürümü ücretsizdir.  Her tür projende rahatlıkla kullanabilirsin.

Microsoft® SQL Server® 2016 Express sürümünü buradan indirebilirsin.

uzmanim.net, Visual Studio üzerinde ASP.NET MVC, MS SQL,  SIGNALR gibi teknolojiler ile geliştirildi. Elbette  HTML5,CSS ve Javascript ön tarafta kullanılanlar.

Sormak istediklerini özel mesaj ile bana yazabilirsin.

alattin alattin (16999)
7 yıl önce cevaplandı

  • Bu günde denedim gene olmadı farklı şeyler indiriyorum normal iniyor sanırım internettimde sorun yok'da dediğin gibi microsoftta sorun olabilir mesele değil 2-3 gün sonra gene denerim inşallah bir şekilde çözeriz ama daha büyük bir sorun çıktı onunla ilgili bir konu açacağım o nada bir bakarsan en azında izleyeceğim yolu söylesen yeter Yardımın için Teşekkürler: kutlugalp 7 yıl önce
  • SQL Express'i kurmanı tavsiye ederim. Ücretsiz. Genelde SQL express tercih ediyorum. Bildirim yaparsan cevap yazmaya gayret ederim alattin 7 yıl önce
  • Senin verdiğin linkten indirip kurdum SQL Express'de aynı hatayı verdi kusura bakma yazmayı unutmuşum. bildirim yaptım Temmuz bir kaç yol önerdi onları deneyeceğim inşallah sorun çözülürse SQL kurmayı deneyeceğim. kutlugalp 7 yıl önce

0

SQL giriş aracı

Burada hangisini seçeyim Basic ve Custom'u indirmeyi denedim olmadı Dowland Media'ya da tıklayınca hangisini seçeceğimi bilemedim.

Sorun internette olsa okadar şey indiriyorum sorun çıkarmıyor bunda niye oluyor anlamıyorum Microsoftda olsa şimdiye çözmesi lazımdı ama belli olmaz 1-2 gün bekleyeyim düzelmez ise bir arkadaşımdan indirip usb ile benim laptopa atarım artık başka bir şey aklıma gelmiyor.

---------------------------------------------------------------- 

------------------------------------------------------------------

Abi Çok sağolasın yazdığın yolla indirdim kurdum ama kurarken izlediğim videoda adamda aşağıdaki ayar şöyleydi.

SQL

Ama sonra bir blok yazısında adam aşağıdaki resimken yukarıdakine çevirmemizi istiyor ben bunu tam hatırlamıyorum ama aşağıdaki resimdeiki gibi next dedim bu bana ileride sorun çıkartırmı veya bu sorun nasıl çözülür. Tekrar nasıl yukarıdaki resim şeklinde kurulum yaparım bir yardım edersen çok sevinirim.

SQL

Kusura bakma abi senide uğraşdırıyorum ama çözüm yolu bulamıyorum onun için soruyorum.

kutlugalp kutlugalp (136)
7 yıl önce cevaplandı

  • Download Media seç. Sonra Express Core seç. Bu dosyayı indirecek. Sonra o dosya üzerinden kurulum yapabilirsin. alattin 7 yıl önce
  • Abi yazıya ek yaptım bir bakarmısın, kutlugalp 7 yıl önce
  • Hayır sorun çıkartmaz. Kurulumdan sonra bunu değiştirebilirsin. Türkçe karakterler ile ilgili bir ayar gibi düşünebilirsin. alattin 7 yıl önce
  • Çok dert edersen kurulumu iptal edip yeniden başlatabilirsin alattin 7 yıl önce
  • Onu kurdum şimdi SQL Server Management Studio kuruluyor baya bir uzun sürdü ama bekliyorum kurulur inşallah,. Nasıl değiştirebileceği'mi de yazarsan abi çok sevinirim kusura bakma seni çok yordum.. kutlugalp 7 yıl önce
  • Onu ayrı bir çözüm olarak paylaşayım. alattin 7 yıl önce
üyelik gerektirir

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol