telefonuma çok fena bir virüs var

0

merhaba gm discovery telefonuma bir oyun için apk indirdiğimi sanarken pornclup adı altında bir dosya indi uygulamalardan baktığımda bir kaç tane daha android... adı altında bir kaç tane daha android logolu uygulamalarda indirildiğini farkettim , bi kaç widget ve virüs dosyası gibi birşey indi ve ana ekrana bi kaç widget ekledi, telefeona hemen format attım sorun düzeleceği umuduyla ama telefonu açtığımda uygulamalar duruyordu ve hiçbirşekilde silemedim telefonla 10 15 saniye gezindiğimde ekran 2 kere kapanıp açılıyor ve telefon kapanıp açılıyor . telefonu 10 15 saniyeden fazla kullanamıyorum lütfen yardım edermisiniz ne yapmam lazım? TELEFON KAPANIP AÇILDIĞI İÇİN SÜREKLİ HİÇBİR İŞLEMDE YAPAMIYORUM YARDIM EDİN

 

kvkgky kvkgky (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    General Mobile Discovery cihazında PornClub virüsü stock imaj dosyasını da bulaşmış gibi gözüküyor. Yani cihazı fabrika ayarlarına döndürmek veya hard reset atmak sorunu çözemeyecektir. PornClub virüsü için yapılması gereken en etkili yöntem cihazın işletim sistemini tekrardan yüklemektir. Yani GM Discovery cihazına Stock ROM atman gerekiyor.

    General Mobile Discovery cihazına Stock ROM atman durumunda PornClub virüsü temizlenecektir.

    Ek olarak General Mobile Discovery için Stock ROM işlemlerine başlamadan önce PornClub virüsü nasıl temizlenir? Sayfasındaki adımları mutlaka uygulayın.

    brsozl brsozl (1961)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol