The package could not be installed. The theme is missing the style.css stylesheet

0

İlk defa wordpress teması yüklemeyi deniyorum. Yükleme ekranında The package could not be installed. The theme is missing the style.css stylesheet yazıyor. Temanın yükleme adımlarını harfiyen uyguluyorum. Dosyayı seçiyorum upload theme tıklıyorum. Yükleme başlıyor ve ardından The package could not be installed. The theme is missing the style.css stylesheet hatası alıyorum. Nerede hata yapıyor olabilirim?

Anonim Anonim (156)
6 ay önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Temanın yanlış dosyasını yüklüyor olabilirsiniz.  Mesela Templata Monster üzerinden tema satın aldığınızda size bir zip dosyası verir. Bu zip dosyasını açarsanız içinde başka zip dosyaları da olduğunu görürsünüz. 

    Mesela Tema_v1_.zip indirdiniz. Bunun içinde tema.zip gibi bir dosya olmalı. Siz bu dosyayı seçmeli ve yüklemelisiniz. Önce indirdiğiniz zip dosyasını açın ve içine bakın. Orada başka bir tema zip dosyası olmalı. Bunu seçmelisiniz. Sorunun kaynağı yanlış zip dosyası seçmeniz olabilir. The package could not be installed. The theme is missing the style.css stylesheet hatası genelde yanlış seçilen tema dosyasının yüklenmesi ile alakalıdır.

    pelinny pelinny (863)
    6 ay önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol