Toshiba Satellite Laptop

0

Toshiba satellite L750 serisi laptop açıkken bazen 2dk bazen 1 saat sonra kapanıyor.İçini açıp temizledim,fanını filan hiç bir toz yoktu ve sorun yine devam ediyor.Nedeni nedir,neden kaynaklanıyordur?

mertrn61 mertrn61 (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bilgisayarında oyunlara yükleniyorsan, aşırı işlem yapıyorsan bu sorun gerçekleşir. İşlemcin aşırı ısınmış demektir. Sana tavsiyem bilgisayarı birazcık rahat bırak, fazla yüklenme ve ayrıca oynamadığın/kullanmadığın oyun/program varsa kaldır. Bu gereksiz oyun/programlar arkada çalıştığı için işlemcini yoracaktır.

    toprak34 toprak34 (2026)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      Bilgisayarın Kendi Kendine Kapanması (tıkla)

      Not: Konu açmadan önce site içi arama motorunda bir arama yapsaydın bu problemle alakalı olarak daha önce açılmış çok sayıda konu ve çözümler bulabilirdin. Üstteki link bunlardan biri..

      Konu açılmadan önce site içi arama motoru kullanılarak daha önce açılmış konular araştırılmalı, bu hususta gereken hassasiyet gösterilmelidir. Aksi halde gereksiz yeni konular açılmış olur, karmaşa artar.

      Ayrıca konu başlığıda doğru değil. Zira böyle bir başlık hiç açıklayıcı olmuyor. Konuları açarken problemin nevi belirtilmeli ve esas olarak soru şeklinde ifade edilmeli. Bazı hallerde soru şekli olmayabilir ama problemi mutlaka ihtiva ediyor olmalı. Bu konu muhtevası için başlık olarak PC marka ve modeli ise kaba ifade ile "kel alaka" oluyor.

      temmuz temmuz (12505)
      7 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol